Помош, софтверски проблеми и совети

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
File - Save As - Excel 2003
Да, ама проблемот е што во моментот никаде немам 2007, а ја знам таа постапка, го имам закачено фајлот на мејл и сега само го спуштив како 2007.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да, ама проблемот е што во моментот никаде немам 2007, а ја знам таа постапка, го имам закачено фајлот на мејл и сега само го спуштив како 2007.
Ако можеш, прати ми кај мене на меил, па ќе го зачувам како 2003 и ќе ти го вратам. Контактирај ме по ПП

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
На гугл пиши..

Ofice 2007 To Office 2003 Convertor

или
Microsoft Office Converter Pack

симни го тоа и немај гајле..

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Ме интересира дали можи некој фолдер да се заштити со пасворд во Виндоус 7?

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.907
Поени од реакции
726
Некој активатор проверен,итно ми треба?Од кај што го симнував го избришале :/

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Сеа... незнам баш дали е нешто проблем софтверот или хардверот..
али коа го оклучувам компјутерот, ми излегува тоа
Safe mode
safe mode with networking..
..
..
..
кое и да го одберам, потоа ми излегува плав екран (1-2 сек) и потоа ми се рестартира компјутерот...
чаре?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Можда е глупо прашањево,али ми треба одговор...

ставив слики на tinypick,и сега сакам да ги избришам...направив clear list,ама пак стојат... ај ве молам за одговор.:confused:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Сеа... незнам баш дали е нешто проблем софтверот или хардверот..
али коа го оклучувам компјутерот, ми излегува тоа
Safe mode
safe mode with networking..
..
..
..
кое и да го одберам, потоа ми излегува плав екран (1-2 сек) и потоа ми се рестартира компјутерот...
чаре?
Најпрво...за да утврдиш дали е софтверски проблем... во двд ромот бутни live cd од некоја линукс дистрибуција, бутирај ја..... ако линуксот работи исправно имаш софтверски проблем... рестартирај го компјутерот, извади го линукс цедето .....

....па тури виндовс инсталационо цд/двд во компјутерот, бутирај го..избери ...recovery или rescue мод... следи го екранот..и.. итн, имаш големи шанси да го повратиш системот без форматирање и преинсталирање.... ако тоа не помогне, тогаш следи класично форматирање и преинсталирање....

...тоа ако е софтверски проблем...

ако е хардверски проблем..побарај помош во твојата близина... сосед, другар/ка... сервис...и сл.

SayWhaat!?

олимпион
Член од
11 јуни 2011
Мислења
109
Поени од реакции
34
Имам проблеми со лапи топито пред да се појави десктопот добивам син екран со sistem failure ...и пробувамда идам систем рипеир и не сака ... ај хелп
--- надополнето: 4 април 2012 во 12:16 ---
Имам проблеми со лапи топито пред да се појави десктопот добивам син екран со sistem failure ...и пробувамда идам систем рипеир и не сака ... ај хелп

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Дали знае некој што е проблемот со Google Chrome неможам да го спуштам?

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Што е проблемот што не ми работи copy/paste (ctrl + c/ctrl + v)? И рачно несака кога одам copy&paste :confused:

7мица користам

Kajgana Shop

На врв Bottom