Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Имам една табела направено во Excel 2007 а сега ми треба да ја отворам на друг компјутер кајшто има 2003, дали и какo е моѓно? Фала однапред.

File - Save As - Excel 2003

Да, ама проблемот е што во моментот никаде немам 2007, а ја знам таа постапка, го имам закачено фајлот на мејл и сега само го спуштив како 2007.

Ако можеш, прати ми кај мене на меил, па ќе го зачувам како 2003 и ќе ти го вратам. Контактирај ме по ПП

Да, ама проблемот е што во моментот никаде немам 2007, а ја знам таа постапка, го имам закачено фајлот на мејл и сега само го спуштив како 2007.
На гугл пиши..

Ofice 2007 To Office 2003 Convertor

или
Microsoft Office Converter Pack

симни го тоа и немај гајле..

Ме интересира дали можи некој фолдер да се заштити со пасворд во Виндоус 7?

Некој активатор проверен,итно ми треба?Од кај што го симнував го избришале :/

Сеа... незнам баш дали е нешто проблем софтверот или хардверот..
али коа го оклучувам компјутерот, ми излегува тоа
Safe mode
safe mode with networking..
..
..
..
кое и да го одберам, потоа ми излегува плав екран (1-2 сек) и потоа ми се рестартира компјутерот...
чаре?

Можда е глупо прашањево,али ми треба одговор...

ставив слики на tinypick,и сега сакам да ги избришам...направив clear list,ама пак стојат... ај ве молам за одговор.:confused:

Сеа... незнам баш дали е нешто проблем софтверот или хардверот..
али коа го оклучувам компјутерот, ми излегува тоа
Safe mode
safe mode with networking..
..
..
..
кое и да го одберам, потоа ми излегува плав екран (1-2 сек) и потоа ми се рестартира компјутерот...
чаре?

Најпрво...за да утврдиш дали е софтверски проблем... во двд ромот бутни live cd од некоја линукс дистрибуција, бутирај ја..... ако линуксот работи исправно имаш софтверски проблем... рестартирај го компјутерот, извади го линукс цедето .....

....па тури виндовс инсталационо цд/двд во компјутерот, бутирај го..избери ...recovery или rescue мод... следи го екранот..и.. итн, имаш големи шанси да го повратиш системот без форматирање и преинсталирање.... ако тоа не помогне, тогаш следи класично форматирање и преинсталирање....

...тоа ако е софтверски проблем...

ако е хардверски проблем..побарај помош во твојата близина... сосед, другар/ка... сервис...и сл.

Имам проблеми со лапи топито пред да се појави десктопот добивам син екран со sistem failure ...и пробувамда идам систем рипеир и не сака ... ај хелп
--- надополнето: 4 април 2012 во 12:16 ---
Имам проблеми со лапи топито пред да се појави десктопот добивам син екран со sistem failure ...и пробувамда идам систем рипеир и не сака ... ај хелп

Дали знае некој што е проблемот со Google Chrome неможам да го спуштам?

Што е проблемот што не ми работи copy/paste (ctrl + c/ctrl + v)? И рачно несака кога одам copy&paste :confused:

7мица користам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom