аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
некој што се разбира со андроид инсталација и таблети општо ПОМОШ ?????
Ти треба само VGA кабел, а на графичката на лап топот ќе си ја наместиш резолуцијата и тоа е тоа...Дали може лап топов да го поврзам со плазма телевизот? Сакам да играм фифа 11 која ми е инсталирана на лап топ. Еден другар ми рече дека тоа се прави со hdmi ili vga кабел, али мојов лап топ имат само vga излез и другарот ми рече дека со vga ќе имам слика на телевизорот ама без глас, т.е гласот ќе се слуша од лап топ. Дали само треба да го поврзам лап топов со телевизоров со vga кабел или треба да се направи уште нешто за да биде се ок?
VGA-VGA кабел за пренос на слика, а за звук на лаптоп ќе вклучиш во џек за слушалици а во тв во оние црвен и бел приклучок.Дали може лап топов да го поврзам со плазма телевизот? Сакам да играм фифа 11 која ми е инсталирана на лап топ. Еден другар ми рече дека тоа се прави со hdmi ili vga кабел, али мојов лап топ имат само vga излез и другарот ми рече дека со vga ќе имам слика на телевизорот ама без глас, т.е гласот ќе се слуша од лап топ. Дали само треба да го поврзам лап топов со телевизоров со vga кабел или треба да се направи уште нешто за да биде се ок?
Steam, ова не го очекував од тебе. Force Start има сосема друга функција.... али не пречи, како и да е.пробај force start,ако имаш уторент.
Цитро тукаЛуѓе,како да заштитам пасворд на фејсбук,3 пати ми го пробија..има ли начин,ај што ми пробија уште па и слики од Бранко Црвенковски ставиле
Море пичка му матер све да му ебам кој еЦитро тука
Луѓе,како да заштитам пасворд на фејсбук,3 пати ми го пробија..има ли начин,ај што ми пробија уште па и слики од Бранко Црвенковски ставиле
Сумњам на тебе..никој друг не би ми ставил такво нешто..ама од друга страна ти си дудук за компјутери
Како те погодиле во слаба тачка
Кај се разбирам јас од такви ствари, за се сум ти јас криваСумњам на тебе..никој друг не би ми ставил такво нешто..ама од друга страна ти си дудук за компјутери
Ко пенал на ивица шеснаестерца си сумњиваКај се разбирам јас од такви ствари, за се сум ти јас крива