леон мамичка
Genius...
- Член од
- 26 мај 2010
- Мислења
- 135
- Поени од реакции
- 4
на лаптопот има икспе инсталирано а нешто ми викаше ваерлес конекцијата била преку блутот нешто како што го разбрав
Дај сличе нешто, вака на Бил Гејтс да му речиш и тој ќе крени рамена....обајсни да му еамZasto service pack 1 nemoze da mi napravi update ?
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 22:01 ---
Zasto service pack 1 nemoze da mi napravi update ?
МајкатаДај сличе нешто, вака на Бил Гејтс да му речиш и тој ќе крени рамена....обајсни да му еам
Neli koga kje instaliras windows 7 ... on sam si pravi update za driveri sto ti se potrebni za pcto .... epa mene site mi gi napravi samo service pack 1 nejke .... e toa prasuvam zosto ??? da ne imal uste nekoj vakov problem ???Дај сличе нешто, вака на Бил Гејтс да му речиш и тој ќе крени рамена....обајсни да му еам
Бриши го bs playerot и инсталирај си gom player или kmplayerКога пуштам филм преку BS Player сликата ми излегува наопаку.Дали може да се реши овој проблем преку опциите во BS Player или треба друго нешто?
Ако знае некој нека каже како да го решам овој проблем.
Ако не можи мануелно мани гоNeli koga kje instaliras windows 7 ... on sam si pravi update za driveri sto ti se potrebni za pcto .... epa mene site mi gi napravi samo service pack 1 nejke .... e toa prasuvam zosto ??? da ne imal uste nekoj vakov problem ???
Е фалаАко не можи мануелно мани го