M
Mr.InF3ction
Гостин
Е кажи де како. Ќе се најде за некој друг ако има сличен проблемГотовоооооооо, средив, инсталирав вин 7!:p
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Е кажи де како. Ќе се најде за некој друг ако има сличен проблемГотовоооооооо, средив, инсталирав вин 7!:p
Го извадив едниот хард диск, ги сменив местата на 2те рам плочки и наместо Home или Professional инсталирав Windows Ulitmate.Е кажи де како. Ќе се најде за некој друг ако има сличен проблем![]()
Смени рам , извади хдд и проба Home или Pro нејќеше па после проба Ultimate и ок е?Го извадив едниот хард диск, ги сменив местата на 2те рам плочки и наместо Home или Professional инсталирав Windows Ulitmate.![]()
Мануелно ги смени фајловите или скинот е како инсталација?Луѓе има ли начин да се врати... како да кажам... ова скинот на седмицата.
Инсталирав нешто како тема, па после инсталација нешто се смени, нешто остана исто, целото се збрка.
Има ли начин како да го вратам пак како што си беше по default?
Инсталација е.Мануелно ги смени фајловите или скинот е како инсталација?
Епа тогаш uninstall или System Restore.Инсталација е.
Го направив и тоа, сепак останаа некои мали работи како звукот или пак икони. Прочепкав таму во system32 сменив некои фајлови и сеа е ок.Епа тогаш uninstall или System Restore.
Откако сменив РАМ и извадив ХДД, усб-то со виндовсот ми ги понуди само Windows Ultimate х86 и Windows Ultimate x64, другите опции ги немав.Смени рам , извади хдд и проба Home или Pro нејќеше па после проба Ultimate и ок е?
или смени рам, извади хдд и диреткно Ultimate и си работи сега?
--- надополнето: Jun 7, 2011 7:51 PM ---
Мануелно ги смени фајловите или скинот е како инсталација?
Пробај симни драјвер за друга графичка, јас така стално го симнувам драјверот шо е за најновата графичка од нвидиа и работа на мојата ако е постара.Едно прашање:
го исталирав windows vista и бидејќи имав проблем со новата графичка ја тргнав и ставив старата и сега кога бев на веб сајтот на nvidia за да го симнам драјверот за графичката видов дека таа е само за windows 2000 и xp a за windows vista го немаше и сега главниот проблем е што не можам да ја исталирам графичката не можам да најдам драјвер за windows vista ако може некаква помош Ве Молам...
A Графичката мие : Geforce 4 MX series.
Прво, немораш да пишуваш со волкав фонт за да те разбереме, а сега за прашањето, тешко дека ќе успееш да најдеш драјвер, чим нема на официјалната... И јас имам еден компјутер постар дома, заради графичката неможам да користам 7-цаЕдно прашање:
го исталирав windows vista и бидејќи имав проблем со новата графичка ја тргнав и ставив старата и сега кога бев на веб сајтот на nvidia за да го симнам драјверот за графичката видов дека таа е само за windows 2000 и xp a за windows vista го немаше и сега главниот проблем е што не можам да ја исталирам графичката не можам да најдам драјвер за windows vista ако може некаква помош Ве Молам...
A Графичката мие : Geforce 4 MX series.
Од десна страна горе имаш опш`нс,стисни таму, ќе ти даде подолу mail classic,стисни го тоа и ќе ти се врати на старото.стиснав на нов маил на yahoo, и сега никоко немозам да го вратам на класикот, чаре?
едит: не било така,сега видов,така е ако го напраиш на yahoo! mail, за ова новото незнам, и ја се зафркнавОд десна страна горе имаш опш`нс,стисни таму, ќе ти даде подолу mail classic,стисни го тоа и ќе ти се врати на старото.
стиснав на нов маил на yahoo, и сега никоко немозам да го вратам на класикот, чаре?
Немам отворено маил на yahoo... Но, мислам дека ова ќе ви помогне http://www.youtube.com/watch?v=JXczIY7iiysОд десна страна горе имаш опш`нс,стисни таму, ќе ти даде подолу mail classic,стисни го тоа и ќе ти се врати на старото.
--- надополнето: Jun 8, 2011 2:05 PM ---
едит: не било така,сега видов,така е ако го напраиш на yahoo! mail, за ова новото незнам, и ја се зафркнав![]()