Помош, софтверски проблеми и совети

M

Mr.InF3ction

Гостин
Druze toa e opcija da skeniras i da ti kaze koi drajveri ti nedostigaat.Jas momentalno pisuvam od drug kompjuter koj nema vrska so toj.Ako ne moze da gi najdam drajverite vo paket mozebi e dobro ako znam koi se za pristap na internet , da gi simnam na ovoj , da gi prefrlam na drugiot pa posle moze so tvojava opcija da go nadopolnam so drugite .
човек сега вака.. ќе ти дадам софтвер... бара низ компјутерот.. и ти ги дава линковите за сите драјвери... така да ќе ги копираш линквоит на усб.. и симниги во друг компјутер .. и инсталирај ги во твојот компјутер...по пп софтверот

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Симнав еден албум од Рапидшер ама ми бара пасворд за да се екстрахира. Отидов на страната од кај што го слегнав ама нема пишано ништо за никаков пасворд. Може некако да се заобиколи ова?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Симнав еден албум од Рапидшер ама ми бара пасворд за да се екстрахира. Отидов на страната од кај што го слегнав ама нема пишано ништо за никаков пасворд. Може некако да се заобиколи ова?
јок неможе без пасворд ... пробај да ја напишеш страна од која си го слегнал да не е пасворд .. мене вака ми има успеано некој пат..

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
јок неможе без пасворд ... пробај да ја напишеш страна од која си го слегнал да не е пасворд .. мене вака ми има успеано некој пат..
Не сака.....мал милион комбинации пробав и не бива :jaj:

M

Mr.InF3ction

Гостин
кога кликнуваш два пати на рар фолдерот.. се отвара winrar?>на десната страна би требало да пишува:smir:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Компјутерот ми е стар околу 2ипол години. Кога го купив неможев да најдам нешто - некоја причина да се пожалам, но последната година некако почна бавно да работи. Што играв некои игри претходно не сецкаа а сега ми сецка. Го имам форматирано повеќе пати (3-4) но проблемот е што колку поминува времето тој толку побавен и побавен станува. Дали е проблемот оти сега е наполнет со разни песни, видеа, документи, слики, програми... па го забавуват работењето. Во што може да биде проблемот?

Сега планирам пак да го форматирам но овој пат и D дали ќе се промени нешто!? Досега само C е форматиран.

И како за информација редовно го чистам од вируси, користам нод32.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Компјутерот ми е стар околу 2ипол години. Кога го купив неможев да најдам нешто - некоја причина да се пожалам, но последната година некако почна бавно да работи. Што играв некои игри претходно не сецкаа а сега ми сецка. Го имам форматирано повеќе пати (3-4) но проблемот е што колку поминува времето тој толку побавен и побавен станува. Дали е проблемот оти сега е наполнет со разни песни, видеа, документи, слики, програми... па го забавуват работењето. Во што може да биде проблемот?

Сега планирам пак да го форматирам но овој пат и D дали ќе се промени нешто!? Досега само C е форматиран.

И како за информација редовно го чистам од вируси, користам нод32.
ако инсталираш понови програми се разбира дека компјутерот ќе кочи повеќе... гледај што по малку програми инсталирај... само тие што ги користиш другите избришиги... и еден дефрагмент на Ц би му подобрил малце :toe:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Инсталирав фотошоп и не ми ја покажува алатката lass tool кај може да ја најдам?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Мислиш lasso tool.
Ај пробај да ја селектираш лентата најгоре двапати да се појави на цел екран.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Мислиш lasso tool.
Ај пробај да ја селектираш лентата најгоре двапати да се појави на цел екран.
На тоа мислев,иначе не сака да се појави на цел екран не реагира,ако може некаде во тие горе да се најде.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
M

Mr.InF3ction

Гостин
зашто кога сакам да го симнам ова....http://www.wincert.net/forum/index.php?/topic/1442-addon-windows-sidebar-v60600218005/

ми сопира симнувањето на околу 20%.пробав неколку пати и пак исто....
Дај ако не кажете некој страни од каде да симнам...:kesa:
човек гледам лудуваш по Sidebar.a да си земеш Rainmeter+ Vista Rainbar ?

Kajgana Shop

На врв Bottom