Помош, софтверски проблеми и совети

M

Mr.InF3ction

Гостин
Не е за мене не ми треба ова...еден другар ме умара со ова секој божји ден :uvo::uvo:
па добро дајму го на твојот другар.. нема да има проблем со инсталациа ништо... супер е :smir:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Пак кај мене проблем. Свалив еден концерт и сега пишува на страната да гледам преку Windows Media Player, А кога го оклучувам преку други работи не ми отвара Cann File ми пишуванешто. Го оклучув преку Windows Media Player и ми се појавува ова:

C00D11CD: Unknown error

Windows Media Player encountered an unknown error. This can occur when another program or operating system component encounters a problem but does not communicate the nature of the problem to Windows Media Player.
Error ID = 0xC00D11CD, Condition ID = 0x00000000

ПОМОШ ?!

M

Mr.InF3ction

Гостин
Пак кај мене проблем. Свалив еден концерт и сега пишува на страната да гледам преку Windows Media Player, А кога го оклучувам преку други работи не ми отвара Cann File ми пишуванешто. Го оклучув преку Windows Media Player и ми се појавува ова:

Windows Media Player encountered an unknown error. This can occur when another program or operating system component encounters a problem but does not communicate the nature of the problem to Windows Media Player.

ПОМОШ ?!
имаш ли инсталирано видео кодеци?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53

ПОМОШ ?!
Симни си goom player :wink:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ај вака од темава симни си различни плеери и исто така кодеци кои ти беа пишани и нема да имаш пролеми.
Препорака VLC Media Player и Gom Player има линкови таму.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
На Lenovo лап-топ со инсталирана Виста од пред некое време се појавува ова и не сака да се вклучи. Пробав со Виста ЦД да направам само репаир зашто имам податоци што треба да се зачуват ама не сака да прави Startup Recovery, а за Computer Backup вели дека нема Restore Points. Некоја идеја?

M

Mr.InF3ction

Гостин
На Lenovo лап-топ со инсталирана Виста од пред некое време се појавува ова и не сака да се вклучи. Пробав со Виста ЦД да направам само репаир зашто имам податоци што треба да се зачуват ама не сака да прави Startup Recovery, а за Computer Backup вели дека нема Restore Points. Некоја идеја?

По можеш да направиш формат без да ги избришеш документите... при инсталацијата само одбери хард диск и не ја форматира. така да системот сам сите документи ќе ги стави во еден фолдер Old Windows и ќе ги имаш тие документи

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Ај вака од темава симни си различни плеери и исто така кодеци кои ти беа пишани и нема да имаш пролеми.
Препорака VLC Media Player и Gom Player има линкови таму.
Ништо, симнав Гом плајер и нејкит, абе сигурно до кодовите е нешто дајте по добри кодови не се разбирам ја упм. Овој Vista Codec Package 5.3.4 кога го симнувам нејке да се инсталире вика Error reading setup initialization file. Нешто такво беше а тава другото што ми го дадовте кодовите ги симнав и пак ништо.

Пуу, голем малер сум.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334

Малку заобиколна помош...

Стартувај го компјутерот со liveCD на некој линукс а ми се чини ги има такви и за виндовс хр...ископирај се што ти треба на друга партиција..па мавни му после формат на С...

Kajgana Shop

На врв Bottom