Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување

Иам тоа, ама некои игри не ги снима ова. Најчесто рипувана инсталација. Errors ми прави, и плус режани ми се игрите. Со даемон треба да праам нонстоп реинсталации и затоа барам.

Сакам да прашам дали има начин да спојам .jpg фајл и Self Extracting ZIP (Поточно .exe фајл) и кога ке ја уклучам да ми ја покажува сликата, а селф екстракторот да си ја изврси работата??

само да не е преку Cmd зошто имам пробано и имам пробано со доста Биндери така да некој нов начин има?

Сакам да прашам дали има начин да спојам .jpg фајл и Self Extracting ZIP (Поточно .exe фајл) и кога ке ја уклучам да ми ја покажува сликата, а селф екстракторот да си ја изврси работата??

само да не е преку Cmd зошто имам пробано и имам пробано со доста Биндери така да некој нов начин има?

Што му фали на начинот преку CMD?

Зошто кога ќе симнам документ од интернет на Word што е коа ќе го пуштам не го наоѓам текстот туку различни букви броеви и симболи.Windows office 2007.:S

Зошто кога ќе симнам документ од интернет на Word што е коа ќе го пуштам не го наоѓам текстот туку различни букви броеви и симболи.Windows office 2007.:S

За сите документи? Нема шанси.Мислам дека е ради фонтот.Го немаш тој фонт со кој е напишан текстот ваљда незз зашто друго би било.Пробај симни некој друг документ и види дали прави така.Ама не е проблем до word от него до фонтот што го немаш мислам....

Абер немав кај да прашам, па ајде овде, би требало да знаете.

Програма за кратење на песни? Пр: Од 25 до 50секунда да ми е само песната. :smir:

p.s. zedge.net ме зафркават нешто, неможам на таа страна да кратам.

Абер немав кај да прашам, па ајде овде, би требало да знаете.

Програма за кратење на песни? Пр: Од 25 до 50секунда да ми е само песната. :smir:

p.s. zedge.net ме зафркават нешто, неможам на таа страна да кратам.

Aduacity - бесплатна програма за општа едноставна обработка на звук.
mp3DirectCut - само сечење на мп3ки ама без наново енкодирање (без губење на квалитет)

Помош !!!

Луџе, ве молам за помош !
Пред некој ден деинсталирав Nero 10 со IObit Uninstaller и сум зафркнал нешто изглеа и сега на секој десен клик во My Documents ми вика "Preparing to install" и ми инсталира Nero Express. Ве молам кажете шо да му напраам само да не го форматирам :se_ molam

Луџе, ве молам за помош !
Пред некој ден деинсталирав Nero 10 со IObit Uninstaller и сум зафркнал нешто изглеа и сега на секој десен клик во My Documents ми вика "Preparing to install" и ми инсталира Nero Express. Ве молам кажете шо да му напраам само да не го форматирам :se_ molam

Пробај пак инсталирај Nero 10 и види даил после ќе ти се јавува така ... ако е ок, тогаш деинсталирај преку контролниот панел на Windows

Порано ми сакаше кога на NVIDIA Control Panel, во 3D Advanced Settings, во Program Settings, ќе ја ставев кантер и ќе исклучев V-Sync, и ми креваше 100 fps, сега не сака, сака само кога на Global Settings ќе наместам, има чаре да се среди ова или?
Иначе и на стари и на нови драјвери е исто.

програм некој за враќање избришани фајлој???

recuva

како и да е, шансите се мали за враќање на фајловите.
Најголеми се шансите да се вратат избришани документи. 96,252 % сум вратил до сега од форматиран хард диск-усб итн.. да не зборувам за избришани фајлови..102%

Што му фали на начинот преку CMD?

Па ко ке ја уклучам сликата не се уклучува и егзекутерот а финтава е да се екстрактира тоа што е во селф екстракторот...то во ЦМД е само за да скријаш,е сега можда има друг начин преку ЦМД ама не го знам...:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom