Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
4 февруари 2011
Мислења
29
Поени од реакции
5
Ти треба Office XXXX Proofing Tools. XXXX ти е верзјата на офис, 2003, 2007 или 2010. А можи да се заврши работа и со German Language Pack кој освен тоа што ти треба вклучува и интерфејс на гермаснки јазик (се исклучува) што не ти треба.
Фала пријателе само ќе можиш да ми дадеш линк пошто се испотепав 100 работи спуштив и пак ништо. :(

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ме интересира зошто не можам да инсталирам Windows 7 преку Boot а Windows XP можам на два компјутери ми се случило до сега ова !!!

Инаку Windows 7 го имам инсталирано на неколку компјутери до сега без проблем !!!

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
значит ако инсталира на линуксот Самба и на другиот компјутер имаш 7-ца, од 7-цата мојш да пристапиш на линуксот вака, ојш во виндоус експлорер, клик на Network (тука требит да ти се двата компјутери), кликаш на лаптопот и ќе ти ги дајт фолдерите шо се со дозволен шеринг и фино си ги копираш потребните работи на десктопот
Ок отиднав на Нетњорк и ми се појави компјутерот и некаков си медиа фајл.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Aj помош малце..кога ќе се крене виндовсот понекогаш ги нема иконите, или пак многу време треба да чекам..или пак треба 2-3 пати рестарт да му удрам да се појават , закочува или на welcome или пак на empty desktop ..??

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

шо к*р е ова шо ми се појави?
уше еден хард? непристаплив? RAW?
wtf?

Член од
18 април 2009
Мислења
26
Поени од реакции
0
здраво би ве замолил да ми помогнете со тоа што ќе ми кажете како да го надминам проблемот со тоа што немам кириличен превод на сите илмови што ги пуштам преку компјутер без разлика кој плеер да го користам фала многу

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
Aj помош малце..кога ќе се крене виндовсот понекогаш ги нема иконите, или пак многу време треба да чекам..или пак треба 2-3 пати рестарт да му удрам да се појават , закочува или на welcome или пак на empty desktop ..??
Симни Malwarebytes, инсталирај,абдејт - скен.

Симни Hitman Pro инсталирај - скен.

3. Кога последен пат си правел формат, каков Антивирус имаш?

4. Каков компјутер имаш, процесор и колку рам?

5. Направи скрин шот од програмите кои ти се активни во старт-ап

Кликаш старт - доле лево -пишуваш во search programs - msconfig - кликаш на старт-ап табот - од ова направи скриншот или напиши ми кои програми ги има наведено, ако незнаеш како да направиш скриншот.

G

GucciMane

Гостин
Доле кај таскбарот тоа што имам отворено (пр мозила итн итн) тоа што е ко сликичка ми се намали како да имам повеќе работи отворено..
слика

Член од
25 октомври 2008
Мислења
539
Поени од реакции
77
Дечки дали има некој што знае некоја програма за да можам да снимам све што правам на ком. и некоја која ке зачувува све што се пишува на ком. јас имав вакви програми ама заборавив како се викаа, а другиот ком ми е болен не се уклучува си има некоја мака хаха... :icon_bigg

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Симни Malwarebytes, инсталирај,абдејт - скен.

Симни Hitman Pro инсталирај - скен.

3. Кога последен пат си правел формат, каков Антивирус имаш?

4. Каков компјутер имаш, процесор и колку рам?

5. Направи скрин шот од програмите кои ти се активни во старт-ап

Кликаш старт - доле лево -пишуваш во search programs - msconfig - кликаш на старт-ап табот - од ова направи скриншот или напиши ми кои програми ги има наведено, ако незнаеш како да направиш скриншот.
Фала направив.. абе не сум до толку дудук, да незнам скриншот да напрам.. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom