Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
Имам усб од 2 гига а програмата зипувана фаќа 2.3 гига.USB?
Имам усб од 2 гига а програмата зипувана фаќа 2.3 гига.USB?
А да си купиш од 4 или 8 гига...?!Имам усб од 2 гига а програмата зипувана фаќа 2.3 гига.
Не ми текна....секако можи и со тоа .... позз :smir:Истово може само со WinRar
Леле не ми текна ова. Стварно ми помогна, фала. Токмак.А да си купиш од 4 или 8 гига...?!
значит ако инсталира на линуксот Самба и на другиот компјутер имаш 7-ца, од 7-цата мојш да пристапиш на линуксот вака, ојш во виндоус експлорер, клик на Network (тука требит да ти се двата компјутери), кликаш на лаптопот и ќе ти ги дајт фолдерите шо се со дозволен шеринг и фино си ги копираш потребните работи на десктопотRiki_AMG и Korun:
Станува збор за оперативниот систем Линукс.
А може ли некој да ми објасни како да направам sharing на фајлови меѓу Линукс и Виндоус? На Линуксот прават на фолдерот десен клик Сподели, бирам од прозорецот мрежа, кликам ок и се затвора прозорецот и толку. Ништо не се дешава.
Ете видиш, може и со убаво. Фала нај :smir:
Ќе пробам ова утре. Дечко фала ти најмногу у свет, знам дека те измалтретирав. Ова утре ако успее те частим што сакаш.значит ако инсталира на линуксот Самба и на другиот компјутер имаш 7-ца, од 7-цата мојш да пристапиш на линуксот вака, ојш во виндоус експлорер, клик на Network (тука требит да ти се двата компјутери), кликаш на лаптопот и ќе ти ги дајт фолдерите шо се со дозволен шеринг и фино си ги копираш потребните работи на десктопот
:smir:Ќе пробам ова утре. Дечко фала ти најмногу у свет, знам дека те измалтретирав. Ова утре ако успее те частим што сакаш.
Ти треба Office XXXX Proofing Tools. XXXX ти е верзјата на офис, 2003, 2007 или 2010. А можи да се заврши работа и со German Language Pack кој освен тоа што ти треба вклучува и интерфејс на гермаснки јазик (се исклучува) што не ти треба.Барам програма која што ќе ми ги покажува грешките на текстот на германски јазик. Во Word 2003 правев порано ама сега неможам незнам зошто преку spelling and grammar. Сега можам само за англиски јазик а за германски не. Ако знае некој како да го решам проблемов нека ми пише или нека даде предлог за друга програма.
позз