T
Tetro
Гостин
Проба да го прашаш чичко гугал?sakam da instaliram windows 7 no imam problem... mi se pojavuva error code 0x80070017 nezz do so e problemot
http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=0x80070017
Проба да го прашаш чичко гугал?sakam da instaliram windows 7 no imam problem... mi se pojavuva error code 0x80070017 nezz do so e problemot
ne se restartira si stoi takaДа не ти се рестартира кога ќе се напуни лентата??? Или само така стои црно?
Епа тогаш како што вика Боро1, веројатно е нешто до температурите или напојувањето. Пиши што напојување имаш, а во сејф моуд ќе си симнеш Speccy и ќе ни кажеш што делови имаш у ПЦто и температурата. (или симни еврест ултимејт)ne se restartira si stoi taka
И го среди проблемот како што кажав погоре или не се средува?Го копирав од translate.google.com и еве нешто се поремети, никогаш вака не ми правел
Operating SystemЕпа тогаш како што вика Боро1, веројатно е нешто до температурите или напојувањето. Пиши што напојување имаш, а во сејф моуд ќе си симнеш Speccy и ќе ни кажеш што делови имаш у ПЦто и температурата. (или симни еврест ултимејт)
Ништо, мислев дека ќе работи у сејф моуд.Operating System
MS Windows XP Professional 32-bit SP2
CPU
cannot initialize CPU DLL
RAM
Motherboard
Graphics
This service cannot be started in Safe Mode
Hard Drives
Optical Drives
DVD-ROM
Audio
Avance AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller
Pa go cistev pred nmesec dena neznam so napojuvanje ima i ne mi prael dozsega vaka mislev da ne e padnat windosot ama teskoНишто, мислев дека ќе работи у сејф моуд.
Од кога го немаш компјутерот исчистено од прашина? Дали некогаш претходно ти правело вака или не?
--- надополнето ---
Вака не ти текнува отприлика што напојување имаш??
Антика.INTEL(R) CEERON(R) CPU 1.70 GHZ 768 MB of RAM
ova go najdov so desen klik properits a graficka e 64 mb nvidia
--- надополнето ---
Pa go cistev pred nmesec dena neznam so napojuvanje ima i ne mi prael dozsega vaka mislev da ne e padnat windosot ama tesko
Колку што можам да проценам не се решава, затоа што транслејтот работи со фонт11 а мене темплејтот ми е со фонт10, и изгледа затоа дава толкави празнини, се чудам зошто word-от запазува да остане ист бројот на редови во текстотИ го среди проблемот како што кажав погоре или не се средува?
Колку што можам да проценам не се решава, затоа што транслејтот работи со фонт11 а мене темплејтот ми е со фонт10, и изгледа затоа дава толкави празнини, се чудам зошто word-от запазува да остане ист бројот на редови во текстот
okey sepak fala ... ke probam so drugo cdЗначи, пробај со друго ДВД, а ова чувај си го по дома, за на друго пц