Помош, софтверски проблеми и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
На лаптоп си со интегрирана графичка?

Отиди на официјалниот сајт на марката од лаптопот и симни си драјвери за твојот модел. И кои игри ти работеле до сега освен кантер?
На ова чудо максимум кантер ќе фаќа.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Пред некое време го форматирав комјутерот. Не е некој проблем, меѓутоа 90% од извршните фајлови сега ми се именувани без нивната екстензија. Значи постои само името на фајлот, без .еxe .docx .rar .zip и тн.
Се надевам дека некој може да ми помогне да го корегирам недостатоков.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пред некое време го форматирав комјутерот. Не е некој проблем, меѓутоа 90% од извршните фајлови сега ми се именувани без нивната екстензија. Значи постои само името на фајлот, без .еxe .docx .rar .zip и тн.

Отворори било кој фолдер - Tools - Folder Options - View - ОДштиклирај Hide extensions for known types

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
На лаптоп си со интегрирана графичка?

Отиди на официјалниот сајт на марката од лаптопот и симни си драјвери за твојот модел. И кои игри ти работеле до сега освен кантер?
На ова чудо максимум кантер ќе фаќа.
Не е лаптоп! И пред да го форматирам ми фаќаа Фудбал Менаџер 2011, ВОВ, Фифа 2010... Бтв, ова кај дислпеј е за графичката?!

T

Tetro

Гостин
Кој оперативен систем?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не е лаптоп! И пред да го форматирам ми фаќаа Фудбал Менаџер 2011, ВОВ, Фифа 2010... Бтв, ова кај дислпеј е за графичката?!
Добро де, и тие се со кантер побарувања :)

Тоа ти е графичката. И од лево имаш PCI/AGP Video

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Тоа од -={K-O-R-U-N}=- е.
На десктоп може да ти се шорткатови, затоа немаат екстензија.
шорткатот има .scr екстензија :salut: сепак немаат екстензија на десктопот на винсоус

Член од
19 ноември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
0
ej ce ve zamolam ako moze nekoj da mi dade link da simnam driver za kamera x5tech

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
Симнав Deep Purple - Deepest Purple (30th Anniversary Edition). Има 16 песни, но сите се споени у APE фајл.
Што конвертор ми треба за да ги разделам песните од ова и да ги конвертирам у MP3

Kajgana Shop

На врв Bottom