Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Поради проклетата виртуелна машина и проклетиот факултет, сега ми пишува windows is not genuine ... симнав windows loader ама пак несака да се оправи ... дали само формат му е мајката или има и друго решение?
Пробај со ова

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Поради проклетата виртуелна машина и проклетиот факултет, сега ми пишува windows is not genuine ... симнав windows loader ама пак несака да се оправи ... дали само формат му е мајката или има и друго решение?
Има повеќе лоадери....побарај на нет повеќе врсти....мора еден да фати...

A

apidrone

Гостин
Фоф компјутеро најдех вакво нешчо. Не гарантирам нишчо.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Пробав со 3 различни loaderi, со ова последново што нејќе ни да се уклучи и пак ништо -.- формат ќе мора а?

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Пробав со 3 различни loaderi, со ова последново што нејќе ни да се уклучи и пак ништо -.- формат ќе мора а?
Лоадерите се веќе старост јас користам Windows 7 remveWat 2.2 верзија тестирана е од мене на 64 biten windows ке ти ја пратам на ппако не ти фаќа и тоа барај некоја понова верзија иначе јас сите абдејти од мајкрософт ги имав направено.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Лоадерите се веќе старост јас користам Windows 7 remveWat 2.2 верзија тестирана е од мене на 64 biten windows ке ти ја пратам на ппако не ти фаќа и тоа барај некоја понова верзија иначе јас сите абдејти од мајкрософт ги имав направено.
Најдов еден на demonoid па сега ќе го пробам :smir:

--- надополнето ---

Дечки фала многу, особено на London_boy. и Riki_AMG///
Средив со removeWAT :smir:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Прееска сакав да го направам бутабилно усб-то за да ставам Win 7 да му инсталирам на еден другар и по грешка во cmd во diskpart и уз брзање си направив CLEAN на хард диск-от наместо на усб-то. Имав доста битни работи на кои што им немав направено бекап, особено фотографии, сите фотографии што ги имам направено и што ги имам од места кај што сум идел последниве 6 години ми беа таму + доста материјали за на факултет и проекти. Така да препорачајте некој добар Recovery Tool, моментално пробувам со Data Recovery Wizard, а претходно пробав со DiskInternals Uneraser и ништо со него.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Прееска сакав да го направам бутабилно усб-то за да ставам Win 7 да му инсталирам на еден другар и по грешка во cmd во diskpart и уз брзање си направив CLEAN на хард диск-от наместо на усб-то. Имав доста битни работи на кои што им немав направено бекап, особено фотографии, сите фотографии што ги имам направено и што ги имам од места кај што сум идел последниве 6 години ми беа таму + доста материјали за на факултет и проекти. Така да препорачајте некој добар Recovery Tool, моментално пробувам со Data Recovery Wizard, а претходно пробав со DiskInternals Uneraser и ништо со него.
Оди во црква и остави 3 кила зејтин.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Вака сега земаав една веб камера (на старо од другар) кинеско ѓубре.. нема ниту инсталациско cd ништо, а ми треба само за мсн и скајп,ама никако да ја прикључам.. мислам дека за неа не треба ни инсталација туку некако само се подесуваше во мсн..ај ако има некој одговор нека пише :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Ако е Plug&Play не треба инсталација , само ќе ја поврзеш и готово....ама чим тебе не ти ја вади како инсталирана, изгледа треба драјвери...Дај име и модел на камерата....

Kajgana Shop

На врв Bottom