Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
72690434.png

На лаптоп си со интегрирана графичка?

Отиди на официјалниот сајт на марката од лаптопот и симни си драјвери за твојот модел. И кои игри ти работеле до сега освен кантер?
На ова чудо максимум кантер ќе фаќа.

Пред некое време го форматирав комјутерот. Не е некој проблем, меѓутоа 90% од извршните фајлови сега ми се именувани без нивната екстензија. Значи постои само името на фајлот, без .еxe .docx .rar .zip и тн.
Се надевам дека некој може да ми помогне да го корегирам недостатоков.

Пред некое време го форматирав комјутерот. Не е некој проблем, меѓутоа 90% од извршните фајлови сега ми се именувани без нивната екстензија. Значи постои само името на фајлот, без .еxe .docx .rar .zip и тн.

Отворори било кој фолдер - Tools - Folder Options - View - ОДштиклирај Hide extensions for known types

На лаптоп си со интегрирана графичка?

Отиди на официјалниот сајт на марката од лаптопот и симни си драјвери за твојот модел. И кои игри ти работеле до сега освен кантер?
На ова чудо максимум кантер ќе фаќа.

Не е лаптоп! И пред да го форматирам ми фаќаа Фудбал Менаџер 2011, ВОВ, Фифа 2010... Бтв, ова кај дислпеј е за графичката?!

Кој оперативен систем?

Не е лаптоп! И пред да го форматирам ми фаќаа Фудбал Менаџер 2011, ВОВ, Фифа 2010... Бтв, ова кај дислпеј е за графичката?!

Добро де, и тие се со кантер побарувања :)

Тоа ти е графичката. И од лево имаш PCI/AGP Video

Тоа од -={K-O-R-U-N}=- е.
На десктоп може да ти се шорткатови, затоа немаат екстензија.

шорткатот има .scr екстензија :salut: сепак немаат екстензија на десктопот на винсоус

Симнав Deep Purple - Deepest Purple (30th Anniversary Edition). Има 16 песни, но сите се споени у APE фајл.
Што конвертор ми треба за да ги разделам песните од ова и да ги конвертирам у MP3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom