Помош, софтверски проблеми и совети

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
све тоа супер.. само коа почнав да ги инсталирам те пред да заврши инсталирањето доле лево ми пишува дека се појавил некој проблем при инсталирањето и дека можно е да не работи ко што треба принтерот... помош!?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
све тоа супер.. само коа почнав да ги инсталирам те пред да заврши инсталирањето доле лево ми пишува дека се појавил некој проблем при инсталирањето и дека можно е да не работи ко што треба принтерот... помош!?
ТОгаш вака......Пробај од тој USB порт што е поставен принтерот , приклучи го на друг порт и пак инсталирај драјвери ако е потребно....

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
ТОгаш вака......Пробај од тој USB порт што е поставен принтерот , приклучи го на друг порт и пак инсталирај драјвери ако е потребно....
ама и драјверите нејкат да се инсталираат

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
32 bit или 64 бит ти е Windows ???

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
несака чудово... и се откажувам... фала во секој случај

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Проба со поврзување на друг порт????

Член од
28 март 2006
Мислења
17.787
Поени од реакции
12.267
несака чудово... и се откажувам... фала во секој случај
Не се откажувај, прво одинсталирај ги 32 битните драјвери (па и другите 64битни), приклучи го во усб порта за која знаеш дека функционира, второ вклучи го во струја и вклучи го да работи. Трето, би требало windows-ot да препознае дека е вклучен уред и да го препознае за да му инсталира драјвери (ако не го препознае, моеш рачно да му посочиш на ОС каде си ги спуштила драјверите, да ги земе од таму). Откако ќе ги инсталира, можеш ако сакаш и да ги апдејтуваш. И ја се врткав со едн усб епсон (stylus cx3200) па после вакво спојување и наоѓање на драјверите, му ги инсталирав додатоците и epson twain скенер драјверот...и сега си работи добро.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Која е таа програма?

Можеш ако сакаш да си инсталираш виртуелна машина на 7ца што ќе користи ХР и ќе имаш компјутер во компјутер :)
Па знам за ова со виртуелна машина али не знам како да го изведам :) Ќе може ли помош?

Член од
4 јануари 2010
Мислења
179
Поени од реакции
18
Ве молам некој да ми помогне..
Вчера го уклучувам компјутеров на мој акаунт (user) и гледам позадината од ХР со зелената ливада, син таскбар и recycle bin.. ништо друго,а си имав тема од Windows Blinds, object dock и неколку битни фолдери.. Кога ќе видам во C:\Documents and Settings\user\Desktop ги има..
и ми се појавува ова нешто..
Прегледај го приврзокот 37303

ВЕ МОЛАМ НЕКОЈ ДА МИ ПОМОГНЕ ОКОЛУ ОВА.. МНОГУ МИ Е ИТНО.. :(

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Поради проклетата виртуелна машина и проклетиот факултет, сега ми пишува windows is not genuine ... симнав windows loader ама пак несака да се оправи ... дали само формат му е мајката или има и друго решение?

Kajgana Shop

На врв Bottom