Претпоставувам игра ти го бара ова.Ако сум во право побарај во фолдерот каде ти е инсталацијата за играта најди directX.Ако нема пиши DirectX 9 download на гугл.This aplication has failed to start because d3dx9_43.dll wa not found. Re-Installing this aplication may fix this problem
Ениуан кен хелпп мии плиис?
TuneUp 2010/2009 serial key ke ti dade ako siminjas od zamunda ako ne ke najdes po forumi na google )ти треба ccleaner :smir:
Погрешна особа цитирашTuneUp 2010/2009 serial key ke ti dade ako siminjas od zamunda ako ne ke najdes po forumi na google )
види овдеМе интересира, дали некој има идеја како можам да отворам password protected word document на кој му го имам заборавено пассвордот?
Таа верзија ќе излезе во 2011, што значи..... стај си се на финалната од 3 верзија.Имам проблем со Мозилата. Користам 4.0б6 верзија. Кога идам да ставам home page, пишам гугл, стискам ок, и после па си е претходната...
Да не е некој баг?
Добро е сега направив апдејт 4.0b7 Немам такви проблеми. ))Таа верзија ќе излезе во 2011, што значи..... стај си се на финалната од 3 верзија.
Симни ccleaner, инсталирај, зачисти и пиши после како си поминал.Дечки, иам проблем со операта. Не можам да се логирам на фејсбук и на една др страна, не ми го чита пасвордот, на Кајганава коа ќе стиснам нови мислења не ми ги дава новите мислења, туку си остануваат темите исто ко и претходно.
На фејсбук коа ќе го пишам пасот ми вика дека има нешо проблем со колачињатa.
Има некој некаква идеја што конкретно би можело да биде?
Симни ccleaner, инсталирај, зачисти и пиши после како си поминал.Дечки, иам проблем со операта. Не можам да се логирам на фејсбук и на една др страна, не ми го чита пасвордот, на Кајганава коа ќе стиснам нови мислења не ми ги дава новите мислења, туку си остануваат темите исто ко и претходно.
На фејсбук коа ќе го пишам пасот ми вика дека има нешо проблем со колачињатa.
Има некој некаква идеја што конкретно би можело да биде?