Инсталирајne saka ni preku mozila sega probav
stoi na pocetok isto kako i so cool you tube downloader
ne saka ni preku mozila sega probav
симни save2pc најдобар софтвер за симнување од youtubene saka ni preku mozila sega probav
ne saka ni preku mozila sega probav
Ти го пратив на ПП ова што ти го препорача инфекцијава:smir:......најдобро е програмчето за својата намена!!!симни save2pc најдобар софтвер за симнување од youtube
Ти си избираш како сакаш т.е. имаш понудено 11 можни формати:Само да прашам нешто...ова save2pc е да го симнеш цел клип од утубе или само песната,звукот ???
Јас го имам youtubedownloader и сеа нешто ме зеза не сака да почне да се симнува песна,земена од утубе...
па можеш да симнеп у:Само да прашам нешто...ова save2pc е да го симнеш цел клип од утубе или само песната,звукот ???
Јас го имам youtubedownloader и сеа нешто ме зеза не сака да почне да се симнува песна,земена од утубе...
таман се мачев и јас фала за деталните информацииТи си избираш како сакаш т.е. имаш понудено 11 можни формати:
.flv
.avi
.mpeg
.wmv
.mov
.mp4
.3gp
.3g2
.mp3
.wav
Абе да брат знам тоа дека има,мене ми е наместено на МП3,и сега на пример пастирам линкот од утубе,кликам да се даулодира,стои у место само и после некоја секунда ми пишува нешто фаилед курци палци.Ти си избираш како сакаш т.е. имаш понудено 11 можни формати:
.flv
.avi
.mpeg
.wmv
.mov
.mp4
.3gp
.3g2
.mp3
.wav
Симни нема да зажалиш:smir:Абе да брат знам тоа дека има,мене ми е наместено на МП3,и сега на пример пастирам линкот од утубе,кликам да се даулодира,стои у место само и после некоја секунда ми пишува нешто фаилед курци палци.
Ке го симнам ова save2pc и ке немам гајле ваљда![]()
пробај селектирај го МАјкрософт Виндоус, ако и така не бива избриши го Месенџерот со Zapmessenger и инсталирај го одново:jaj:Моментално сум кај една пријателка. мсн и е блокиран бидејки компјутерот не и дозволува да ги смени опциите во Start --->Set Program Access and Defaults каде и е селектирано Non Microsoft, не работи дури ни Internet Explorer. А таа е единствениот акаунт на компјутерот. И рестартиравме и пак ништоБрз одговор молам
![]()
Па тоа зборам селектирам кликам Ок а нема промени, ни после рестарт, а мсн и различни верзии пробавме ништо. А акаунтот има администраторски права , бидејки и е само тојпробај селектирај го МАјкрософт Виндоус, ако и така не бива избриши го Месенџерот со Zapmessenger и инсталирај го одново:jaj:![]()
А да пробате System restore?Па тоа зборам селектирам кликам Ок а нема промени, ни после рестарт, а мсн и различни верзии пробавме ништо. А акаунтот има администраторски права , бидејки и е само тој![]()