Како се поврзани звучниците? Објасни подетално. Да не ти е мутиран звукот, провери.Малку помош ако може?
Ги ставам слушалките се убаво си работат а микрофонот неќе ни да зуцне ништо не реагира до што е проблем незнам.:kesa:
Се е убаво слушалките се на зелено а микрофонот е на розовото не е мутиран проверив.Како се поврзани звучниците? Објасни подетално. Да не ти е мутиран звукот, провери.
Да не го вклучуваш однапред. Ако е така можно е каблето за микрофонот на не е поврзано на плоча.Се е убаво слушалките се на зелено а микрофонот е на розовото не е мутиран проверив.
Каков документ. Word. Ако е ворд, тогаш тој не треба да има никакви проблеми со јазиците.Imas prasanje do forumot.Imeno bilo koj dokument ako sakam da go simnam,eve na primer se rabotese za nekekov si konkurs,ne mi go otvara so razbirliv tekst,probav i so drugi programi isto.Sto e rabotata ne znam.Pozz
probav i toa nejke A DOKUMENTOT E JPG
Ако јпг тогаш не треба да има никакви проблеми ..тоа е слика...
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=34266ne znam kazi kako da proveram i kako da instaliram . pozz
1. Провери го микрофонот на друг РС дали работиМалку помош ако може?
Ги ставам слушалките се убаво си работат а микрофонот неќе ни да зуцне ништо не реагира до што е проблем незнам.:kesa:
Ако го имаш инстациониот фајл избриши ја програмата со Рево Анинсталер и регистрите со него и инсталири ја пак и готовоКористам babylon 8 тоа е речник, транслатор на 72 јазици.
ако може некој да даде username and license code ми замина триал верзијата сега немога да го користа.
фала однапред
Ај на ПП видиАко не фати ниеден кажи ке најдеме и други:smir:ама пак за некои 7 дена треба да ја бришам и да ја инсталирам.
ако може crack ili serial number да ми дадете или license code така не бива.
Фотошопама пак за некои 7 дена треба да ја бришам и да ја инсталирам.
ако може crack ili serial number да ми дадете или license code така не бива.
а и ако може да кажете некоја јака програма за правење на 3д анимации ми се јави желба тоа да правам.
се друго сум пробал па уште и ова. и од кај може да ја свала full и бес пари се разбира.