Помош, софтверски проблеми и совети

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Малку помош ако може?
Ги ставам слушалките се убаво си работат а микрофонот неќе ни да зуцне ништо не реагира до што е проблем незнам.:kesa:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Малку помош ако може?
Ги ставам слушалките се убаво си работат а микрофонот неќе ни да зуцне ништо не реагира до што е проблем незнам.:kesa:
Како се поврзани звучниците? Објасни подетално. Да не ти е мутиран звукот, провери.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Како се поврзани звучниците? Објасни подетално. Да не ти е мутиран звукот, провери.
Се е убаво слушалките се на зелено а микрофонот е на розовото не е мутиран проверив.

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Imas prasanje do forumot.Imeno bilo koj dokument ako sakam da go simnam,eve na primer se rabotese za nekekov si konkurs,ne mi go otvara so razbirliv tekst,probav i so drugi programi isto.Sto e rabotata ne znam.Pozz

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Се е убаво слушалките се на зелено а микрофонот е на розовото не е мутиран проверив.
Да не го вклучуваш однапред. Ако е така можно е каблето за микрофонот на не е поврзано на плоча.

Imas prasanje do forumot.Imeno bilo koj dokument ako sakam da go simnam,eve na primer se rabotese za nekekov si konkurs,ne mi go otvara so razbirliv tekst,probav i so drugi programi isto.Sto e rabotata ne znam.Pozz
Каков документ. Word. Ако е ворд, тогаш тој не треба да има никакви проблеми со јазиците.
Можно е проблем со notepad. Ама не верувам да е нотеpад затоа што велиш документ. Ако е, види Format>Font и долу десно Cyrillic.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ај дај слика да видиме како е. Ако има нешто за криење од документот, покриј го со црно во Paint.

Измена: ЈПГ документот? Тоа е слика. Не е текст. Ништо не можеш да правиш таму, сликата си е слика.
И уште нешто. кога пишав дај слика мислев скриншот. Print Screen.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
probav i toa nejke A DOKUMENTOT E JPG
Напишано од sveto4aki2
Ако јпг тогаш не треба да има никакви проблеми ..тоа е слика...

А имаш ли мак подршка инсталирано на компјутерот?

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
ne znam kazi kako da proveram i kako da instaliram . pozz

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Малку помош ако може?
1. Провери го микрофонот на друг РС дали работи
2. Ако работи, значи нешто си испомешал кај тебе во Sound Options, расчепкај пак.
3. Ако незнаеш точно, види како е на другиот РС наместено
4. Ако пак нејќе, рокнат ти е џекот за микрофон.

B

BELIEVE ME

Гостин
Користам babylon 8 тоа е речник, транслатор на 72 јазици.
ако може некој да даде username and license code ми замина триал верзијата сега немога да го користа.
фала однапред

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Користам babylon 8 тоа е речник, транслатор на 72 јазици.
ако може некој да даде username and license code ми замина триал верзијата сега немога да го користа.
фала однапред
Ако го имаш инстациониот фајл избриши ја програмата со Рево Анинсталер и регистрите со него и инсталири ја пак и готово:toe:

B

BELIEVE ME

Гостин
ама пак за некои 7 дена треба да ја бришам и да ја инсталирам.
ако може crack ili serial number да ми дадете или license code така не бива.

а и ако може да кажете некоја јака програма за правење на 3д анимации ми се јави желба тоа да правам.
се друго сум пробал па уште и ова. и од кај може да ја свала full и бес пари се разбира.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ај на ПП види:vozbud:Ако не фати ниеден кажи ке најдеме и други:smir:

а и ако може да кажете некоја јака програма за правење на 3д анимации ми се јави желба тоа да правам.
се друго сум пробал па уште и ова. и од кај може да ја свала full и бес пари се разбира.
Фотошоп:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom