Помош, софтверски проблеми и совети

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Може ли помош околу ова. Се обидувам да инсталирам Ez Drummer и ми ја појавува следнава порака

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
Druze nekoi instalacii baraat da bidat raspakuvani. Raspakuvaj go vo poseben folder i probaj da instaliras i kazi so si napravil pozdrav

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Druze nekoi instalacii baraat da bidat raspakuvani. Raspakuvaj go vo poseben folder i probaj da instaliras i kazi so si napravil pozdrav
Не помогна тоа,мислам дека фали тој PLUG.cab само не можам да најдам на интернето нешто такво да симнам..

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Не помогна тоа,мислам дека фали тој PLUG.cab само не можам да најдам на интернето нешто такво да симнам..
Вико ај ископирај го делот од c:\docume~1..........plug.cab и пастирај кај адрес бар во мој компјутер...види дали ќе се екстрахира нешто!

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Вико ај ископирај го делот од c:\docume~1..........plug.cab и пастирај кај адрес бар во мој компјутер...види дали ќе се екстрахира нешто!
Ништо..

Симни ја од друго место и пробај пак да ја инсталираш:toe:
Минимун од 5 различни места имам симнено и се истиот ерор :toe:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ништо..

Минимун од 5 различни места имам симнено и се истиот ерор :toe:
Види исчисти го регистрите со CCleaner па пробај пак да не има некој регистар што прави проблем:jaj:Инаку ја симна програмата од официјалната страна? ако од таму ти прави пак ерор значи нешто до компјутерот е:toe:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
kaj se podesuvashe na firefox za go pamti zumot?

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
да го запамти зумот?
кога зумираш со
crtl+кругчето на маусот.... и затвораш Firefox...кога ќе отвориш пак да биде исто во зум?
da

ne go pamti so poslednava verzija 3.5
predhodno so 3.0.0.11 pamtese

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Па фаќа на секоја верзија само треба за секоја страна посебно да наместиш:toe:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
go srediv
promeneti se nekoi raboti vo setinzite za bezbednost zatoa praelo problem so zumot.
vo privatnost>avtomatsko citenje na istorija....>postavki>postavki na mestata treba da e destiklirano i ondak zumot i site drugi postavki gi pamti.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Па фаќа на секоја верзија само треба за секоја страна посебно да наместиш:toe:
ќе те замолам ако не знаш нешто немој само да предпоставуваш...

значи брат вака...
инсталираш Default FullZoom Level 4.2 за Firefox..од тука

имаш опции колку да биде зумот

и кога ќе направиш вака ...зумот ќе се зачува само на таа страница што била отворена во моментот зш Firefox е програмиран бројката на зумотда го запонме за секоја страница различно..
пример ти сеа ако направиш зум 150 на кајгана... ќе отвориш google.com зумот ќе биде 100 нормално... коа ќе отвориш кајгана пак ќе биде 150
( 100-нормално, поголем-помал број зависи колку сакаш големи или мали да се букците,сликите и се)

и за да направиш тоа зумот што ќе одредиш со addon от за Firefox треба да го запреш таа опција... и така зумот што ќе одредиш у addon от ќе важи за сите страници....
вака идеш у Firefox :
about:config и ентер
ти кажува дека треда да бидеш внимателен клкикни дека ќе бидеш и најди:
browser.zoom.siteSpecific ова е True кликни два пати ќе биде False
што значи дека зумот што си направил во addon от ќе важи за сите страници
:toe: ако има нешто нејасно прашај :XD:

ок малце каснев ама нвм:XD:

Kajgana Shop

На врв Bottom