- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Folder Lock !!!Како да стаам пас на фолдер? пр. ако сакам да отворам некој фолдер, да ми побара пас, па да пишам за да можам да го отворам фолдерот. Ај ако може побрзо, any solutions.
Фала. btw OS: Vista.. :wink:
Има такви многу програми, еве пример оваа провери ја.Како да стаам пас на фолдер? пр. ако сакам да отворам некој фолдер, да ми побара пас, па да пишам за да можам да го отворам фолдерот. Ај ако може побрзо, any solutions.
Фала. btw OS: Vista.. :wink:
ИзволтеДоле на таскбарот ми стоеше тоа Show Desktop и ми се направи после онаа сликичка кога неможе да најде нешто или неможе да го отвори (бел лист со внатре ко прозорче отворено). Кога кликам ми го дава тоа Missing Shortcut и Browse. Чаре да го средам?
ама пак за некои 7 дена треба да ја бришам и да ја инсталирам.
ако може crack ili serial number да ми дадете или license code така не бива.
а и ако може да кажете некоја јака програма за правење на 3д анимации ми се јави желба тоа да правам.
се друго сум пробал па уште и ова. и од кај може да ја свала full и бес пари се разбира.
3ds max не е за почетници. Најдобро почни со blender 3d кој е бесплатен. Има неколку книги и еден куп туторијали.Е сега се изнервирах.
Дајте линк да ја свала 3д max 2009 преку торент посто идев со обично download i ми падна нето и бех стигнал до 450 мегабајти и сега пак од почеток.
Ебати и помошта со ја дадовте.
Море батка. Ти линк не знаеш сам да си го најдиш а професионалец ми изигруваш. За една секунда најдов торент од 3дс макс 2010. веројатно истиот што инфекшн ти го пратил.Абе колку пати треба да повтора.
не ми кажувајте дали е за почетници или за искусни јас прашав да ми дадете линк да ја свала преку торент.
Што ве засега дали сум почетник.
Тоа што ви потражив тоа дајте а не ти си почетник, еве ти друга програма ,
така се нервирам до 100 левел.
od zamunda? ако е тоа сигурно работи зш јас го симнав за себеМоре батка. Ти линк не знаеш сам да си го најдиш а професионалец ми изигруваш. За една секунда најдов торент од 3дс макс 2010. веројатно истиот што инфекшн ти го пратил.
Или е вирус или е проблем со глувчето.незнам што се дешава... пример,разгледувам кајгана,и да влезам у темава,од прва несака, треба 2-3 пати да кликнам за да влезе...и на опера и на ИЕ...правев формат исто...у пм...нз шо да му правам