Помош, софтверски проблеми и совети

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Симни го ова инсталирај ги и двете и пробај пак :)
Апо фала за ова ама заборавив да спомнам дека на Виста сум и мислам дека имам Инсталер 4.0, така да 3.1 не ми треба. Во меѓувреме го инсталирав iTunes и кога ќе го отворам ми вика дека не е инсталиран правилно и ми бара да го инсталирам пак. Го направив и тоа и пак истото се појавува. И сега, имаш лек за ова? :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Апо фала за ова ама заборавив да спомнам дека на Виста сум и мислам дека имам Инсталер 4.0, така да 3.1 не ми треба. Во меѓувреме го инсталирав iTunes и кога ќе го отворам ми вика дека не е инсталиран правилно и ми бара да го инсталирам пак. Го направив и тоа и пак истото се појавува. И сега, имаш лек за ова? :)
Имам, симни Revo Uninstaler и акни го од цименто itunes, исчисти со registry mechanic или некоја друга, и инсталирај одново. Та-дам :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Дечки ми треба помош:

Сакам да скенирам принтани листови, односно ми требаат табелите, со тоа што со некоја програма би се конверале во Ексел, за да можам да пресметам збир. Е сеа станува збор за доста листови, инаку рачно би ги пресметала, затоа ми треба екселот... Има ли некое такво програмче? :(

T

Tetro

Гостин
Дечки ми треба помош:

Сакам да скенирам принтани листови, односно ми требаат табелите, со тоа што со некоја програма би се конверале во Ексел, за да можам да пресметам збир. Е сеа станува збор за доста листови, инаку рачно би ги пресметала, затоа ми треба екселот... Има ли некое такво програмче? :(
ABBYY Fine Reader го барај

F

FuckYouAll

Гостин
Прегледај го приврзокот 31836
Кога сакам да го пуштам месенџерот ова ерор ми го покажува.
Го избришав и пак го инсталирав месенџерот ама џабе, пак исто.

Чаре???

П.С: Прашав во посебната тема за Live Messenger aма 3 дена никој ми нема вратено. :(

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ај да го видиме ерор репортот.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.818
Поени од реакции
12.308
Гледав у која тема да прашам, не најдов па ај тука, ваљда не е голема грешка пошто не е класична грешка со софтвер.

Се работи за проблем со страната mail.yahoo.com
Наместо таа страна ја вчитува оваа
https://l37.member.re3.yahoo.com/config/login_verify2?&.src=ym
и дава порака (и во firefox и во IE) за несигурна врска/сертификат.
Дали адресата е сигурна?

T

Tetro

Гостин
Гледав у која тема да прашам, не најдов па ај тука, ваљда не е голема грешка пошто не е класична грешка со софтвер.

Се работи за проблем со страната mail.yahoo.com
Наместо таа страна ја вчитува оваа
https://l37.member.re3.yahoo.com/config/login_verify2?&.src=ym
и дава порака (и во firefox и во IE) за несигурна врска/сертификат.
Дали адресата е сигурна?
имаш закачено некој црв најверојатно. пробај со yahoomail.com

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Имам, симни Revo Uninstaler и акни го од цименто itunes, исчисти со registry mechanic или некоја друга, и инсталирај одново. Та-дам :)
И од цименто го акнав и со лопата по глава го мавав и пак ништо не бива. Исчистив и со Clean up Utility и пак не бива. Пробав да го инсталирам само Quicktime и тоа не може, пробав да ги инсталирам двете заедно и тоа не може. Да рипам од тераса или имаш уште нешто на ум? :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
И од цименто го акнав и со лопата по глава го мавав и пак ништо не бива. Исчистив и со Clean up Utility и пак не бива. Пробав да го инсталирам само Quicktime и тоа не може, пробав да ги инсталирам двете заедно и тоа не може. Да рипам од тераса или имаш уште нешто на ум? :)
Седи не се фрлај, на насловна од Зенит ќе те стават.

Ај види овде http://support.apple.com/kb/HT1926?viewlocale=en_US

V

Viktor g

Гостин
вака имам еден проблем во последно време кога ќе инсталирам некој програм после неколку часа ак сакам да го стартувам ми го јавува следново Прегледај го приврзокот 31879 е сега имам анти вирусен програм Malwarebytes' Anti-Malware меѓутоа не покажува дека негде има вирус ( целосна верзија со клуч и лиценца се update сама) и стварно незнам во што е проблемот да ставам нов антивирус или да преинсталирам winovs

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
вака имам еден проблем во последно време кога ќе инсталирам некој програм после неколку часа ак сакам да го стартувам ми го јавува следново Прегледај го приврзокот 31879 е сега имам анти вирусен програм Malwarebytes' Anti-Malware меѓутоа не покажува дека негде има вирус ( целосна верзија со клуч и лиценца се update сама) и стварно незнам во што е проблемот да ставам нов антивирус или да преинсталирам winovs
си закачил некој опасен вирус што ти го блокира и антивирусот.
стартувај го антивирусот во сејв мод и исчисти детално, ама со повеќе програми, прво со некој асален антивирус (нод, касперски), па после со combofix, superantispyware, и би требало да се среди.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
MBAM не е ВИСТИНСКИ антивируен програм! Која програма ја имаш? (антивирусна).
MBAM е нешто како додатна апликација.

V

Viktor g

Гостин
MBAM не е ВИСТИНСКИ антивируен програм! Која програма ја имаш? (антивирусна).
MBAM е нешто како додатна апликација.
vo momentov nitu edna samo toa imav eset ama nesto nemozev da go update imam instalacija za agv i super antyspawer

Kajgana Shop

На врв Bottom