1. Пробај со друга марка на цедињаКоа режам на обично ЦД застанува на 30% и после не иде... а двд цеде ако режам си работи најнормално ? вер д фак ис д проблем ?
Оваа - [thread=10460]„Како да инсталирам Windows XP & Windows Vista...“[/thread]?Имаше на форумов тема како да се исформатира C?
Па не знам баш, не ми изгледа исто. :kesa:Оваа - [thread=10460]„Како да инсталирам Windows XP & Windows Vista...“[/thread]?
Mozilla 2.10 :nesvest: Се заебаваш ?Како да го средам чат на фејсбук.. користам мозила 2.10 и ме стиза на никого што ппишувам ?
Симни и инсталирај ffdshow (стегни Download па после на првото)Зошто ми вика вака?![]()
Абе Фејсбук е правен за понови прелистувачи. Земи Mozilla Firefox 3.6Како да го средам чат на фејсбук.. користам мозила 2.10 и ме стиза на никого што ппишувам ?
Оди My Documents\Преземања тоа што го симна премести го на работната површина (десктоп). Пушти го од таму.Зошто сега вака, кога симнувам и кога ке оклучам еве што ми пишува..
Ај помош ?
Форматирај го USB да биде во NTFS формат, не во FAT32 и пробај пак.Симна win 7 у школо на еден канта комп. Виндовсот е некаде 4,19 гб, а сакам да го ставим на усб од 8 гига, иако е форматирано усбто показува дека нема доволно простор на него. Изгледа изгледа усб портите са слаби и не може да се префрлат поголеми фајлови. Како би можел да го префрлин на усб?? Некој компресор, или нешто слично??
не ми дава NTFS, само FAT32Форматирај го USB да биде во NTFS формат, не во FAT32 и пробај пак.