Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Коа режам на обично ЦД застанува на 30% и после не иде... а двд цеде ако режам си работи најнормално ? вер д фак ис д проблем ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Коа режам на обично ЦД застанува на 30% и после не иде... а двд цеде ако режам си работи најнормално ? вер д фак ис д проблем ?
1. Пробај со друга марка на цедиња
2. Пробај со помала брзина на режање
3. Пробај друг програм за режање
4. Ќе најдеш кај д фак из д проблем

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Имаше на форумов тема како да се исформатира C?

Член од
7 март 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
Барам програм за заклучување на интернет (временски, на пример од толку до толку часот). Претходно користев Traffic Refine но и заврши бесплатниот период од еден месец......благодарам однапред......

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Како да го средам чат на фејсбук.. користам мозила 2.10 и ме стиза на никого што ппишувам ?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Зошто ми вика вака? :mad:
Симни и инсталирај ffdshow (стегни Download па после на првото)

Како да го средам чат на фејсбук.. користам мозила 2.10 и ме стиза на никого што ппишувам ?
Абе Фејсбук е правен за понови прелистувачи. Земи Mozilla Firefox 3.6

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Зошто сега вака, кога симнувам и кога ке оклучам еве што ми пишува..:(
Ај помош ?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Зошто сега вака, кога симнувам и кога ке оклучам еве што ми пишува..:(
Ај помош ?
Оди My Documents\Преземања тоа што го симна премести го на работната површина (десктоп). Пушти го од таму.

Проблемот е што некои (само некои) програми имаат проблеми со кирилчни букви во имиња на папки и датотеки.

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Симна win 7 у школо на еден канта комп. Виндовсот е некаде 4,19 гб, а сакам да го ставим на усб од 8 гига, иако е форматирано усбто показува дека нема доволно простор на него. Изгледа изгледа усб портите са слаби и не може да се префрлат поголеми фајлови. Како би можел да го префрлин на усб?? Некој компресор, или нешто слично??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Симна win 7 у школо на еден канта комп. Виндовсот е некаде 4,19 гб, а сакам да го ставим на усб од 8 гига, иако е форматирано усбто показува дека нема доволно простор на него. Изгледа изгледа усб портите са слаби и не може да се префрлат поголеми фајлови. Како би можел да го префрлин на усб?? Некој компресор, или нешто слично??
Форматирај го USB да биде во NTFS формат, не во FAT32 и пробај пак.

Kajgana Shop

На врв Bottom