Помош, софтверски проблеми и совети

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Копчето за стартување на лаптопот ми е скршено и прашање на време е кога ке отпадне. Дали има некоја апликација со која би можел да го стартувам компјутерот со впишување на некои карактери од тастатурата или пак .......?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Копчето за стартување на лаптопот ми е скршено и прашање на време е кога ке отпадне. Дали има некоја апликација со која би можел да го стартувам компјутерот со впишување на некои карактери од тастатурата или пак .......?
Провери си во BIOS.

Или па не го исклучувај, туку ставај го само на SLEEP, после мислам дека со SPACE или ESC можеш да му направиш RESUME.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ај помагајте зашо компиутеров ке го скршам жими се!!!
го форматтирав ПЦ во ама у д иам некој опасен вирус изглеа.. пробав со нод со касперси со авира со нортон нишо неможе да го најде !!!
коа го отварам д со дупли клик ми дава Open With! побарав на гугл решение видов ауторан.инф дека треба да се избрише пробав е арно ама кај мене го нема тој фајл!!! пробав и преку ЦМД и преку се и свашта нишо неможе да ми помогне.. ако некој знае нека каже и нека ја спаси судбината на мојот компиутер ако не стварно ке го мавнам од земја!!!!

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
го форматтирав ПЦ во ама у д иам некој опасен вирус изглеа.. пробав со нод со касперси со авира со нортон нишо неможе да го најде !!!
коа го отварам д со дупли клик ми дава Open With! побарав на гугл решение видов ауторан.инф дека треба да се избрише пробав е арно ама кај мене го нема тој фајл!!! пробав и преку ЦМД и преку се и свашта нишо неможе да ми помогне.. ако некој знае нека каже и нека ја спаси судбината на мојот компиутер ако не стварно ке го мавнам од земја!!!!
Дај некој скриншот нешто, вака тешко некој да ти помогне. Ако мислиш дека имаш вирус а само што си го форматирал PC-то стави си само еден антивирус. А ти како што кажуваш си пробал со 3-4, можеби не ти се целосно избришани и затоа ти покажува дека имаш вирус. Еден антивурисен програм го покажува другиот како вирус можеби тоа ти е проблемот.:toe::toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Не е секогаш (т.е. во 95% од случаевите) решението во формат.

Еве го решението.

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Како да го средам оваа ме нервира веќе на секое пишување на чат на фб ми излегува оваа да инсталирам Apple Quicktime.

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Добро.. јас прашав можеби некој знае како да го решам проблемот.. можеби има некој плагин за фирефох..

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Па не ми се инсталира тоа.. не ми треба.. нема ли некое друго чаре да се среди тој ?
А зашто не би го инсталирал/а тоа? Која е причината?

Ти должат пари? Те краделе нешто? :)

Имаш проблем, ти давам решение, не сакаш :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom