kpbKENGUR
Devil's Advocate
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.132
- Поени од реакции
- 201
сеа ќе го пробам, ваљда ќе заврши =ДНе ти врши работа Windows Movie Maker?
сеа ќе го пробам, ваљда ќе заврши =ДНе ти врши работа Windows Movie Maker?
Оди во RUN, пиши msconfig, па оди во Startup и таму одштиклирај се што не сакаш да ти се подига заедно со Виндовсот!Овие програмите што се долу десно на екранот (малите икони), како може кога ќе го уклучувам компјутерот, има некои кои не сакам да ми стојат уклучени? Како се исклучуваа?
Па два дела беа нема повеќе прикаченоНе си ги симнал сите делови од рарот и не може да се отпакуваат.
http://www.miniclip.com/games/en/downloadable-games.php (ако сакаш др игри поарај на гоогле има милиони туторијали или наа ју тубе)Постои ли можност да се симне некоја мала игра од нет, пример игриве што се на кајгана или на miniclip и слично?? да си ја имам у pc
Да ти појаснам нешто за во иднина: Фонтови се мењаат во WORD (и некои такви слични програми)Кој фонт да го наместам во GOM Player за да може да ми ги чита македонските преводи?
На странава пробај да го пронајдеш eamon.sysaj ako moze pomosh?
mi se pojavuva plav ekran i na nego pisuva
PAGE_FAULT_IN_NONPAGE_AREA
eamon.sys
aj ako nekoj znae kako da go resam ova neka pise!
windows/system32/drivers/etc/hostsИзвинете вака на офф топик, али незнам каде точно да го поставам прашањево. Кажете ми со кој програм да блокирам одредени страници, односно да биде забранет влез на истите.
А со што да го отворам хостс. Ми се појавува како open with file...На странава пробај да го пронајдеш eamon.sys
windows/system32/drivers/etc/hosts
И ќе внесеш во hosts 127.0.0.1 www.primer.com
Е фала ти многу.Со notepad