- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 18.796
- Поени од реакции
- 22.849
Enyone?Ако може помош,имам Mi AIoT Router AC2350 денес многу често снемува интернет наместо да светат двете лед сино едното свети портокалово..
Enyone?Ако може помош,имам Mi AIoT Router AC2350 денес многу често снемува интернет наместо да светат двете лед сино едното свети портокалово..
Избриши го слободно и после рестартирај компјутер.Имам pagefile.sys фалј 10ГБ. Ако го избришам или не?
Ima web extenzija za chrome. Ne sum ja koristel ali ja imaat na sajt na Shazam.Постои ли еквивалент на Shazam ама за Виндовс 10?
Пробав со Кортана, не сака.
Soundhound не можам да инсталирам.
@Anon ?
Ако си на win 10 селектирај output source на headset.Имам проблем со звукот на слушалките на лаптоп. Односно не добивам никаков звук а во позадина гледам дека се си е во ред. Драјверот за звук е ажуриран. Стварно не знам до што може да е проблемот без слушаки има звук а на слушалки нема. АКо некој знае да помогне!
Драјверот е
Conexant ISST Audio
Нема звук ни на слушалки со 3.5мм ни на c type!
Еве го проблемот! Се си е таман се гледа дека има поврзано слушалки и дека има музика пуштено ама нема звук на слушалките, а ако извадам слушалките има звук. Ако кликнам на Troubleshot ми дава Audio Generic Driver Detect. Гледав полно видеа на интернет за да решам проблемот ниедно не ми помогна, а до пред 2 дена имав звук.Ако си на win 10 селектирај output source на headset.
Видов дека си пишал дека си со Телекабел. Пред некој месец јас си го надградив пакетот на оптички, зашто често снемуваше или слабееше врската. Пробај ресетирај го рутерот, но ако и тоа не работи(за што шансите се големи) земи јави им се во служба. Многу често знаат да за*баваат во Телекабел.Enyone?
Preview na word или excel ти дава или не?Здраво
Ми треба помош околу WIN10. Работам графички дизајн и најголем број од фајловите со кои работам се PDF-и. Пред околу еден месец пренисталирав WIN10 и сега не ми дава preview на thumbnails туку само PDF икона. Барав по интерент и се што најдов ништо не работи кај мене.
Да не знае некој некакво решение?
Jpg ми дава, word и excell скоро и да некористам така да тоа не сум ни приметил.Preview na word или excel ти дава или не?
Јас вообичаено инсталирам lightweight програм за отворање на ПДФ фајлови - SumatraPDF.Здраво
Ми треба помош околу WIN10. Работам графички дизајн и најголем број од фајловите со кои работам се PDF-и. Пред околу еден месец пренисталирав WIN10 и сега не ми дава preview на thumbnails туку само PDF икона. Барав по интерент и се што најдов ништо не работи кај мене.
Да не знае некој некакво решение?