Помош, софтверски проблеми и совети

Т

Триптико

Гостин
Не го чепкај, остави да се наполни барем пола :) Зошто ти е последната Images партиција?

Член од
21 ноември 2015
Мислења
13
Поени од реакции
1
Не го чепкај, остави да се наполни барем пола :)
TOO LATE 4 THAT celosno se iskluci zavcera i poke ne proraboti ke go odnesam za da mi go popravat imav problemi od prviot den nesto so baterijata ne e vo red :/[DOUBLEPOST=1466939387][/DOUBLEPOST]Koga ke go vratat so OTG i maus ke gi install drajverite,samo kaxi koj ne treba da ne go zaebam tacot oti mislam eden od niv ne treba

Т

Триптико

Гостин
@StefanNaj silead не го инсталирај, другото е во ред. Не ја видов датата на сликата :D

Член од
21 ноември 2015
Мислења
13
Поени од реакции
1
@StefanNaj silead не го инсталирај, другото е во ред.
Tnx ke ti pisam po edna nedela sto napraviv fala mnogu brat xD inace da znajs ovie nasive se gnasi baraat 1200 denari za drajveri i reinstalacija(pobarav da mi gi pustat drajverite) ETE DA JA VIDAT NASATA CUDESNA ZEMJA,sega e vo red gi najdov so pomos na tebe
Screenshot_20160626-131627.png

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Го форматирав комјутерот и пак снимив виндоус 10, но сега не сака да ми се полни батеријата (а пред тоа немав таков проблем).
Ми пишува 0% available plugged in not charging
Дали е можо да има некој софтверски проблем , некоја опција можеби е исклучена или нешто сл ???

Член од
21 ноември 2015
Мислења
13
Поени од реакции
1
Го форматирав комјутерот и пак снимив виндоус 10, но сега не сака да ми се полни батеријата (а пред тоа немав таков проблем).
Дали е можо да има некој софтверски проблем , некоја опција можеби е исклучена или нешто сл ???
Drugar tablet e ili laptop ?[DOUBLEPOST=1467133495][/DOUBLEPOST]
Ako e laptop baraj drajver a za pc nemam slusnato taka da pravi[DOUBLEPOST=1467133683][/DOUBLEPOST]
https://youtu.be/CNBFl4Bn7CU
Probaj gi ovie metodi ako e pc pozz

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Baraj na asus stranata drajveri i update battery drajver,pobaraj od tuka https://www.asus.com/support
пробав да ги скенирам драјверите за абдејт ми вика дека драјверот е up to date
за видеото што ми го прати погоре ми вика треба да се исклучи кабелот , а ја како да го исклучам кабелот кога немам батерија ич

Член од
21 ноември 2015
Мислења
13
Поени од реакции
1
пробав да ги скенирам драјверите за абдејт ми вика дека драјверот е up to date
за видеото што ми го прати погоре ми вика треба да се исклучи кабелот , а ја како да го исклучам кабелот кога немам батерија ич
Baraj go drajverot i racno instaliraj to e najubo

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
те терал некој windows 10 да ставаш. :D

да не инсталираше некои програми за power management од asus, бриши ги. Само Win10 и толку? update на windows направи.
избриши батерија од device manager, restart.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Dali imase prethodno windows 10 ?
да имав 10ка порано
те терал некој windows 10 да ставаш. :D

да не инсталираше некои програми за power management од asus, бриши ги. Само Win10 и толку? update на windows направи.
избриши батерија од device manager, restart.
не инсталирав ја ништо го однесов на сервисер да ми инсталираат, еве и тастатурата ме заебава (ми голта букви при пишување, треба повеќе пати да стиснам за да фати буквата), и поинтерот ми кочи на сигурно има нешто зафркнато си инсталацијата на драјверите или кој знае што

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
да имав 10ка порано

не инсталирав ја ништо го однесов на сервисер да ми инсталираат, еве и тастатурата ме заебава (ми голта букви при пишување, треба повеќе пати да стиснам за да фати буквата), и поинтерот ми кочи на сигурно има нешто зафркнато си инсталацијата на драјверите или кој знае што
uninstall на се од programs and features, рестарт и остави windows преку update да инсталира драјвери за се.

Kajgana Shop

На врв Bottom