- Член од
- 3 февруари 2013
- Мислења
- 609
- Поени од реакции
- 1.028
Ќе го биде. Чим има Move partition и merge, ќе заврши работа. Фала.Има програмче за тоа.
AOMEI Partition Assistant.

Последно уредено:
Ќе го биде. Чим има Move partition и merge, ќе заврши работа. Фала.Има програмче за тоа.
AOMEI Partition Assistant.
не верувам дека е софтверски проблем, едноставно така е дизајниран лаптотоп, моќеби лошо му е изведена wifi антената.Има земено татко ми HP 250 G4 n3050 лаптоп. Инсталирав се win, драјвери ама има проблем wifi-то фаќа само блиску до рутерот и тоа 2-3 црти. Во други соби не фаќа. Што може да биде проблемот или толку му е доменот на wifi?
Речи му пак да штеди и да зима од 150 евра лаптопИма земено татко ми HP 250 G4 n3050 лаптоп. Инсталирав се win, драјвери ама има проблем wifi-то фаќа само блиску до рутерот и тоа 2-3 црти. Во други соби не фаќа. Што може да биде проблемот или толку му е доменот на wifi?
Cyberlink PowerDVD. Симни последна верзија, чита и блуреј формат.Го симнав Avengers.Age.of.Ultron.2015.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-RARBG како и со што да го пуштам филмот а да не оклучувам дел по дел..?
Прегледај го приврзокот 150303
Ако не се снајдеш пробај и со TotalMedia TheatreГо симнав Avengers.Age.of.Ultron.2015.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-RARBG како и со што да го пуштам филмот а да не оклучувам дел по дел..?
Прегледај го приврзокот 150303
Го решив проблемот,фала ви на помошта.Ако не се снајдеш пробај и со TotalMedia Theatre
Кај мене кога менувам account на скајп ми ја исклучува камерата. Порано го гасеше и драјверот на графичката. Сега си терам со генерички и супер ми еДечки, од време на време ми се појавува поракава:
![]()
На Windows 10 се појавува. Нов е лаптопот, има 2 графички, интегрирана интел и nvidia geforce gtx. Пробав да ги реинсталирам 2те, не помогна, пак се појавува. Чаре?
Да смениш video player?Кога гледам филм/серија екранот се затемнува кога ќе го тргнам филмот се враќа јачината на светлото.. побарав низ нет да се укине тоа за да си глеам филмови на раат ама не можам да најдам помош.. Станува збор за Windows 10...
На секој плеер е исто... Мислам дека пробелемот не е ни до плеерот туку до поместувањето и опциите на светлината...Да смениш video player?
Проблемов ми нема логика. Единствено player-от мада и тоа чудно...
Пробај ова
http://lifehacker.com/disable-windows-annoying-adaptive-brightness-feature-on-1567886994
да не е лаптоп, да не имаш инсталирано од тие софтверите за power management што идат со лаптопот.На секој плеер е исто... Мислам дека пробелемот не е ни до плеерот туку до поместувањето и опциите на светлината...