SuBZerO
Бигус Дикус
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 3.863
- Поени од реакции
- 4.815
CD-to moze da ti e izgrebano probaj so drugo!Тоа е одбрано
Sent from my D6503 using Tapatalk
CD-to moze da ti e izgrebano probaj so drugo!Тоа е одбрано
Не е изгребано ,со истото го форматирав мојот пред 2 денаCD-to moze da ti e izgrebano probaj so drugo!
Nemora da znaci probaj so drugo CD...vtoro dali zacuvuvas BIOS konfiguracija(boot from CD) so F10 pred da ispadnes od BIOS?![]()
Ова ми го дава кога ке се уклучи и небутира од цд а тоа е ставено прво во биос
Све тоа беше одбрано го средив најпосле имаше едно да одбериш legacy или ufnc нешто така и беше ова второво , одбарав legacy и го средивNemora da znaci probaj so drugo CD...vtoro dali zacuvuvas BIOS konfiguracija(boot from CD) so F10 pred da ispadnes od BIOS?
Па тоа и требаше, што не ме цитираше мене погоре, ќе ти кажев уште вчера?Све тоа беше одбрано го средив најпосле имаше едно да одбериш legacy или ufnc нешто така и беше ова второво , одбарав legacy и го средив![]()
Види во bios дали го покажува, ако не тогаш повери го со друг кабел од напојувањето и друг АТА/SATA кабел после ова ке знаеш дали работи или неЗдраво. Имам еден проблем со компијутеров. Не сака да ми го покаже двд ромот. Пред извесно време ке го рестартирав и ке го покажеше а сега го нема никаде. Молам за помош.
Kako da proveram daj mi instrukcija te molam. se raboti za lap top dell.Види во bios дали го покажува, ако не тогаш повери го со друг кабел од напојувањето и друг АТА/SATA кабел после ова ке знаеш дали работи или не
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Па не кажа дека е за лаптоп, ресатирај го и стискај F2 и ке влезеш во bios мислам дека одма на првата страна ке ѕи пишува HDD,DVD-rom така нештоKako da proveram daj mi instrukcija te molam. se raboti za lap top dell.
Fala
Zamisli i dvete gi nema@zeljko31 отвори Start, долу напиши Regedit и десен клик Run as admin... Ќе ти отвори прозорец, во него најди
HKEY_LOCAL_MACHINE
SYSTEM
CurrentControlSet
Control
Class
{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Гледај убаво каде кликаш и точно да го пишува. Отварај едно по едно на малите + од страна, не директно на името. Кога ќе го најдеш ова, внатре ќе има (би требало):
UpperFilter
LowerFilter
Може да има и со .bak и без него. Десен клик на секое вакво и Delete. Рестартирај компјутер и уживај![]()