Линк до страната на Мајкрософт? Официјален SP3... што се нема да слушне човек.
Еве ви ЛИНК до мајкрософт... да си го симнете од таму...Tacno seuste ne postoi sp3 toa nekoj sam go izmislis ...
На официјален, мислев дека е веќе појавен на официјално на мајкрософт страната, зашто јас имам ЅР3 за ХР од пред 1 год. скоро, ама тој не беше ОФИЦИЈАЛЕН од мајкрософт издаден.....Windows XP Service Pack 3 Release Candidate 2
Има разлика помеѓу ова и гореспоменатиот официјален SP3, што и да му значи на Корун официјален.
Хардот во друг компјутер па копирај што ти треба и формат.ај хелпнете ми
вака:
стегам на дугмено за уклучвење,си тргвит,се покренвит windows-он,
јузернејм и пасворд излегвит
пишам
после излегвит сликана од десктоп и пишит loading your personal settings па наместо да си влезит пишит loging off...
и си ојт...и пак истово до бескрај:jaj:
ај кажете шо да прам зш...:nerv:
го направив ова али кога стасав кај шо е сејв модот прво е обележано start windows normaly а погоре е сејв мод и сл...Откако ќе почне да се уклучува компјутерот стискај F8. Во листата одбери Safe Mode и откако ќе се покрене, преку System Restore врати го системот назад некое време.
Ако не успее, формат.
Симни го [ K-Lite Codec Pack 3.8.0 FULL ] од тука и не би требало да имаш проблеми.luge daj kazete kaj da najdam codecs za wmp simnav sve i sesto djabe... nesaka da mi se pusti ni eden film inace ja imam wmp sto ide so Xp Sp2 fala odnapred
Е добро де, официјална бета верзија ај.Еве ви ЛИНК до мајкрософт... да си го симнете од таму...
На официјален, мислев дека е веќе појавен на официјално на мајкрософт страната, зашто јас имам ЅР3 за ХР од пред 1 год. скоро, ама тој не беше ОФИЦИЈАЛЕН од мајкрософт издаден.....
Симни го [ K-Lite Codec Pack 3.8.0 FULL ] од тука и не би требало да имаш проблеми.
http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm