Симни го од друго место.Ај ако може некој да ми помогне. пробувам на еден лап топ да инсталирам мсн месинџер и ми ја јавува следнава порака
![]()
Од windows страницата.Dali moze od da mi kazete od kade da go downloadiram windows update agent,mi treba za da instaliram msn , Bez nego ne se uklucuva instalacijata
Воопшто не ти требаат updates за ХР, само ќе си го симнеш најновиот Service Pack 3 (подоле на сајтот имаш DOWNLOAD копчиња) и све ќе имаш во најдобар ред.Имам XP -со хакнат лиценционен код..
Досега све си беше убаво и можеше без проблем да се прави update,арно ама пред некој ден ми падна на validation i сега нонстоп ми излегува известување дека мојот софтвер не е оргинален...
Дали некој можеби знае како да го решам проблемот без повторно да го преинсталирам виндовсов??
Поздрав
Имам XP -со хакнат лиценционен код..
Досега све си беше убаво и можеше без проблем да се прави update,арно ама пред некој ден ми падна на validation i сега нонстоп ми излегува известување дека мојот софтвер не е оргинален...
Дали некој можеби знае како да го решам проблемот без повторно да го преинсталирам виндовсов??
Поздрав
Можно е да имаш стара верзија на Windows Installer а понова можеш да си симнеш тука (download копчето е подоле на сајтот)Како можам да го решам овој проблем. Кога ќе отворам некој инсталер фајл, ми се отвара следнава порака.NSIS Error: Error launching installer или пак ова "The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect"