P
Princ
Гостин
2150 денари.
Фала.2150 денари.
99.8% од вирусите се бришат со форматирање!!!Немора со формат да значи дека ќе ги избрише сите вируси :smir:
:nesvest::nesvest:Помош!
Чепкав едни *бат фајлови и најдев несто. Го оклучив и сега на секои 5 мин ми вика "You are idiot"
Помош!Како да го изгасам?
ПС.Нема таков процес во таск ме.............
Фала однапред
Да ама што ако тоа што ќе го нареже на ЦД не е веќе заразено па кога ќе го стави на новиот оперативен систем заразеното ЦД пак ќе се заебе99.8% од вирусите се бришат со форматирање!!!
Освен ако дечкото не е од CIA па да има некои битни информации, па некој од владата или од некоја непозната организација во сенка да му напраат вирус баш за него и да му го пратат па да не се избрише со формат.
Значи, ФОРМАТ!
Си слуснал нешто такво?:nesvest::nesvest:кај си чепкал точно бе
![]()
Оди Start па Run.Помош!
Чепкав едни *бат фајлови и најдев несто. Го оклучив и сега на секои 5 мин ми вика "You are idiot"
Фала однапред
99.8% од вирусите се бришат со форматирање!!!
Освен ако дечкото не е од CIA па да има некои битни информации, па некој од владата или од некоја непозната организација во сенка да му напраат вирус баш за него и да му го пратат па да не се избрише со формат.
Значи, ФОРМАТ!
Фала МНОГУ Принц!Ми заврши работаОди Start па Run.
Во кутијата пиши cmd
откако ќе ти се отвори command prompt (ќе го препознаеш, црн прозорец - бели букви) пиши at /delete и потврди со Y па ентер.
Патем:
You are an idiot
You are an idiot
You are an idiot
You are an idiot
You are an idiot
You are an idiot
You are an idiot
You are an idiot
You are an idiot
You are an idiot
You are an idiot
You are an idiot
:pos2:
Ако не среже ништо од тоа што му треба, после формат ќе има ќар 0 %!Да ама што ако тоа што ќе го нареже на ЦД не е веќе заразено па кога ќе го стави на новиот оперативен систем заразеното ЦД пак ќе се заебе![]()
OO бе бате тој немал АВ кога му требало па за после ќе ја мисли:smir:Ако не среже ништо од тоа што му треба, после формат ќе има ќар 0 %!
А ако си среже тоа што му треба (па и вирусот нека го среже), ќе си ги има цедињата на страна, праи формат, тура антивирус, ги проверува цедињата и ЕВЕНТУАЛНО ако вирусот е на нив, ќе му каже каде е, и он фино-лепо ќе си ископира се што не е заразено, и од се што зачувал, ќе изгуби, да речеме, 1%!
Што е подобро, да зачува 0%, или да си поврати 99%???
Помош!
Фала однапред
Јас сум тој што му го даде(педерот според него).Си слуснал нешто такво?
Ај помогни ми те молам се равоти за *бат фалт :
@echo off
at 00:00 /interactive /next:M,T,W,Th,F,S,Su msg * You are an idiot
cls
at 00:05 /interactive /next:M,T,W,Th,F,S,Su msg * You are an idiot
cls
at 00:10 /interactive /next:M,T,W,Th,F,S,Su msg * You are an idiot
cls
at 00:15 /interactive /next:M,T,W,Th,F,S,Su msg * You are an idiot
cls
at 00:20 /interactive /next:M,T,W,Th,F,S,Su msg * You are an idiot
такво нешто
А каде сум чепкај?
Еми едно другарче (голем педер) ми го даде.
Помош!