Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
P

Princ

Гостин
Затвори го целосно MSN (десен клик кај иконата кај саатот, и Exit).
Отвори Internet Explorer, кликни на Tools, па на Internet Options, оди на табот Content, кликни на Clear SSL State и кликни ОК и излези од IE.
Наредно, оди на Start па Run, внеси го ова regsvr32 softpub.dll wintrust.dll initpki.dll и кликни на ОК. Пробај сега да се конектираш.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Затвори го целосно MSN (десен клик кај иконата кај саатот, и Exit).
Отвори Internet Explorer, кликни на Tools, па на Internet Options, оди на табот Content, кликни на Clear SSL State и кликни ОК и излези од IE.
Наредно, оди на Start па Run, внеси го ова regsvr32 softpub.dll wintrust.dll initpki.dll и кликни на ОК. Пробај сега да се конектираш.
Пак ништо.:) Го пробав ова и претходно, го најдов на еден форум али не помогна.

Член од
21 август 2007
Мислења
18
Поени од реакции
0
Дали некој мозе да ми помогне кога го исклучувам ком. маусот останува да свети а тоа страшно ме нервира ако знае некој нака пиши.
однапред БЛАГОДАРАМ!:tapp::toe:

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Kako da setiram mail od hotmail vo Mozilla Thunderbird?

Moze da se naprai ova ili ne?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Дали некој мозе да ми помогне кога го исклучувам ком. маусот останува да свети а тоа страшно ме нервира ако знае некој нака пиши.
А и мене ми свети така, ама не ми пречи :) Слабо е светлото и не се приметува :)

Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
Dali nekoj znae sto e toa IP-Manager, i kako izgleda rabotata na nego, pri podrska na klienti i interesenti?
Hardware ,sofware???

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Земи си продолжителен гајтан со прекинувач, па кога ке го исклучиш компјутерот исклучи ја и струјата во продожителниот кабел

Член од
9 август 2006
Мислења
161
Поени од реакции
19
zemav lap top hp bez windows, si instalirav piratski,arno ama nema audio device,instalirav nekoi driveri ac97 audio driver ama ne pusta zvuk. e sea neznam dali e problemot so zvucnata ili pak treba nekoj driver...:toe: aj pisete sto i kako treba...

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Земи си продолжителен гајтан со прекинувач, па кога ке го исклучиш компјутерот исклучи ја и струјата во продожителниот кабел
Ова не би ти го препорачал, посебно на подолг период, затоа што вака ќе се испразни батеријата во компјутерот, онаа малечката, која се користи за да не се избришаат податоците во биосот и за системскиот часовник.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ова не би ти го препорачал, посебно на подолг период, затоа што вака ќе се испразни батеријата во компјутерот, онаа малечката, која се користи за да не се избришаат податоците во биосот и за системскиот часовник.
Не бери гајле мојот комјутер бил исклучен од струја и повеќе од два месеца за неколку саати да не правиме проблем

АнГеЛ

I will change the world
Член од
2 август 2006
Мислења
381
Поени од реакции
2
Ај вака..
Девојка ми има Vista и за некои песни на WinAmp-от и бара лиценца од интернет

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Vista има DRM Management, XP нема, затоа. Во друга тема наведов дека ова е една од главните причини зошто не инсталирам Виста.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
61
Поени од реакции
0
zemav lap top hp bez windows, si instalirav piratski,arno ama nema audio device,instalirav nekoi driveri ac97 audio driver ama ne pusta zvuk. e sea neznam dali e problemot so zvucnata ili pak treba nekoj driver...:toe: aj pisete sto i kako treba...
ke otides na www.hp.com i tamu ke vidis dole levo - softwere and drivers downolad taka nesto bese,ke stisnes tamu, tamu kaj praznoto mesto ke napises sto HP ti e laptopot,kako na primer mojot e HP Compaq 6720s,i ke ti gi dade site potrebni drajveri,ima dosta,taka da ke vidis koi trebaat,ima za audio definitivno,ke gi simnes,fazla se :D i cepas,ke ti se sredi zvukot.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom