- Член од
- 5 август 2006
- Мислења
- 164
- Поени од реакции
- 10
Дали може на слика со резолуција 1024x768, да и се намали резолуцијата, а притоа сликата да си остане цела и ако може така со која програма се прави.
Ако те разбрав добро, сакаш само да ја намалиш големината на сликата. Има повеќе програми која можат да го направаат тоа, а едната од нив е ACDSee - програма за гледање и манипулирање на/со слики. =)Дали може на слика со резолуција 1024x768, да и се намали резолуцијата, а притоа сликата да си остане цела и ако може така со која програма се прави.
podobro odi na imageshack.us uploadiri ja slikata i daj resize image napraj si rezolucija kolko sakas i slikata cela ke ostaneДали може на слика со резолуција 1024x768, да и се намали резолуцијата, а притоа сликата да си остане цела и ако може така со која програма се прави.
od kaj go downlodira IE7... adni me na msn ke ti go pratam angliska verzija..imam problem so IE7,nece da otvara i go dava slednoto objasnenie
O ACESSO FOI NEGADO AO USUБRIO '-'
O acesso а pбgina: http://www.msn.com
... foi negado pela seguinte razгo:
Sнtio proibido: msn.com
Vocк estб vendo este erro porque a pбgina que vocк tentou acessar
contјm - ou ј rotulada como contendo - material considerado
imprуprio.
Se vocк tem alguma d'vida, contacte o Coordenador de IT ou o Administrador da Rede.
[SIZE=-3]Turbinado por DansGuardian[/SIZE]
[SIZE=-3]
[/SIZE]
dodeka na Mozila se funkcionira najnormalno..sto e problemot ako nekoj znae neka pise...da ne e nekoj virus?
Еј фала многу бато!dete, Windows Movie Maker ќе ти заврши работа. Го има под дифолт во инсталацијата на Windows XP.
Ако ти е лиценциран windows-от не знам шо бараш на кајгана да прашуваш за тој проблем ... Прашај си ги мајкрософт, тие треба да ти пружат техничка поддршка, јебига не ти е за џабе лиценциран windows... ! :uvo:do Janev
komp.e licenciran i IE7 e simnat od Microsoft vo org.forma...ova sto se pojavuva dali e spanski ili ne koj znae (?)na koj jazik, se slucuva po nekolku pati vo mesecot da ne otvara i pokazuva toa sto go napisav,posle nekoj period (den-dva)pak se si raboti najnormalno na IE7...
Касперски персонал е само антивирус, а касперски интернет секјурити има и antispyware и firewall и други некои компоненти. Само не би ти препорачал да го користиш касперски бидејќи веројатно за неколку месеци ќе те провалат дека имаш кракувана верзија и нема да можеш update да правиш. Мене барем тоа ми се случи неколку пати.што е разликата меѓу касперски персонал и касперски интернет секјурити и кажете ми кој е поефикасен и кој е поадекватен ... и повеќе околу нив.
однапред благодарам
мхм a firewall колку што знам има ком бидејќи иам service pack 2 а тоа anty spyware go nemam така да ај ке снимам интернет касперски а тоа што ми препорачуваш да користам касперски ке заборавам оти нема појак антивирус ...Касперски персонал е само антивирус, а касперски интернет секјурити има и antispyware и firewall и други некои компоненти. Само не би ти препорачал да го користиш касперски бидејќи веројатно за неколку месеци ќе те провалат дека имаш кракувана верзија и нема да можеш update да правиш. Мене барем тоа ми се случи неколку пати.