Помош, софтверски проблеми и совети - II дел

• Креатор на темата Princ
  • Време на започнување

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Ако мислиш на ЅР3 за ХР, уште не е излезен, тоа шо си го симнал гарант е пуно со вируси и црви.

СП 3 е излезен, нема никакви вируси ја го иам инсталирано работи супер!

за jutel
за сп3 немора цд кеј...барем мене не ми бараше

Koj сака линк за даунлоад нека пише...=)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ај дај ми официјален линк од Мајкрософт.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
^
Не постои. SP3 го нарекуваат еден пач кој ги има најновите апдејти за Windows, Медиа Плејер и Интернет Експлорер 7. Има и неколку други ствари, но ова се најважните.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Имам проблем со тастатурата, имено...пред 2 дена почнаа да откажуваат некои копчиња како што се ctrl, delete, знакот за еднакво, бројката пет..

е сега сакам да ве прашам дали е до тастатурата или е нешто до компјутерот...бидејќи тастатурата е чиста и се тоа..

извинете ако на постов не му е тука место

ЕДИТ : Копчињата проработуваат понекогаш..но за кратко време

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
И мене ми се дешава слично нешто со тастатурата... Расклопија скрос, и пак склопија... внатре исчисти ги сите контакти ( можи на некое место меѓу фолиите нема убав контакт ) и пак склопи ја... Би требало да проработи.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.302
lugje aj dajte mi serial key za nod32 trial mi e istekuva za 4 dena aj neka mi pisi pp ... pobrzo ve molam

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Помош ! Имам проблем со инсталацијата на Corel Draw X3. Кога ќе го покренам Setup-от, не сака да започне со инсталација, туку ја вади пораката: "The wizard was interrupted before CorelDRAW(R) Graphics Suite could be completely installed. Your system has not been modified. To complete installation at another time, please run setup again. Click ‘Finish’ to exit the wizard."
Ова е скрос лудо ! Пробав се ! Ја онеспособив мрежата, старт ап програмите ги исклучив сите, процесите во позадина што работат ги сведив на минимум, ги исчистив сите temp фолдери, и пак не сака ! ! ! Корелот го спуштив од неговата официјална страна, трајал верзија... Имам Windows XP SP2 os. И на интернет барав решение, но не најдов... :(
Anyone?

P

Princ

Гостин
MkForces, ја препиша грешката која ја добиваш или копи/пејст и направи?

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Copy paste напрајв од интернет, од некој што имал ист проблем како мене, да се поштедам од пишување. А зошто?

Член од
20 јуни 2005
Мислења
132
Поени од реакции
2
Помош ! Имам проблем со инсталацијата на Corel Draw X3. Кога ќе го покренам Setup-от, не сака да започне со инсталација, туку ја вади пораката: "The wizard was interrupted before CorelDRAW(R) Graphics Suite could be completely installed. Your system has not been modified. To complete installation at another time, please run setup again. Click ‘Finish’ to exit the wizard."
Ова е скрос лудо ! Пробав се ! Ја онеспособив мрежата, старт ап програмите ги исклучив сите, процесите во позадина што работат ги сведив на минимум, ги исчистив сите temp фолдери, и пак не сака ! ! ! Корелот го спуштив од неговата официјална страна, трајал верзија... Имам Windows XP SP2 os. И на интернет барав решение, но не најдов... :(
Anyone?
Ти треба [SIZE=-1].NET Framework симни си од интернет, мислам 1.0 дека ке ти заврши работа.[/SIZE]

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Инсталирав и 1.1 , и 2.0 али пак не сакаше. Го преинсталирав виндоусот и се поштедив од понатамошни нервози. Сепак фала

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
имам проблем со касперски. не сака да скенира, а имам лиценца која ми важи до 2008. еве подоле некои слики да видите во што е проблемот.

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom