ПОМОШ!!!
ајде децки од сабајле;ki da ve razmrdam..preд da го исклучам компјутерот..значи заспан на него..од интернет незнам ни што беше на некоја заебана страна по грешка кликнав ок..се инсталира некое чудо..pass menager ..во секој слуцај еxe file. го скенирав..чист..лјубитност пуста...го стартав..и тогаш ми јави порака за вирус...брисам file..и одам на RЕMOVE...аутоматски рестарт на компјутерот..и еве го мајциниот не сака да ми се појави ДЕСКТОП..стои само сликата во позадина..мозам да уклуцам само таск менаџер...
Пракам слика со процесите кои одат во позадина...ама немозам да откријам кој не е стартован..ако има некој сумлив процес..казете да го исклучам..
Значи вака стојат работите...
Од таск менаџер уклучив некои ствари (во суштина може да се уклучи се.. )..(морам прво да уклуцам интернет експлорер па после да писам "c:" )
скенирав со касперски најде некој вирус во теmporary internet files..го избрисав..скенирав со адware И таму што најде избрисав...
Ресторе поинт немам
Во safe mode не сака да уклучи...
I porano ми се јавуваше веков проблем...сватив дека е од конекцијата на интернет (ако ја оставев уклучена и го рестартирав компјутерот)барем кога ке ја изклучев не ми јавуваше проблем...ако преку safe mode исклуцев конекцијата после се стартуваше без проблем.
или пак,ако во тој случај го стартовав windowsot :Start configuration ..when windows last time run properly..продолжување без мака...
Сега пробав и да ја исклучам конекцијата али пак нејке..
.
Хм..се мислам да не е е некоја глупава опција..и немој да ми се смеете ако е така
..eve saat време незнам што да правам...
За секој случај ги префрлив битните работи на другта партиција..па сеа се мислам за формат...али..ајде ке поцекам дами дадете некој совет?
Има ли некој линк на пр. на НЕТ каде што може да се среди ова аутоматски..да не речам репаир на windows????
pozdrav
сега не
сака