imam eden problem so brisenje na datumot od slikata..i mislam deka porano imama brisano so Background Eraser tool,ama sega nemozam taka...ke moze li nekoj da mi kaze nacin kako moze da go izbrisam...
neznam kaj da go prasam ova pa resiv tuka zatoa sto gledam temava e za fotoaparati.
imam eden problem.imam aparat NIKON COOLPIX L4 i pred nekoe vreme mi bese necist ekranot i aj si rekov da go iscistam i izgleda posilno sum pritisnala i mi se napraj mala crna fleka na ekranot.
dali znae nekoj dali e toa seriozen problem i ako go odnesam aparatot na popravka kolku bi mi zele?
Овака,
Имам самсунг С850 , стар 1 месец. Последнава недела почна да забегува. Во темница, кога фокусира (кога го држам копчето за сликање до пола) и кога се појавува тоа црвенкото ( знаете за што мислам ) , апаратот автоматски се исклучува. Батеријата е нова. До што може да биде?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.