Помош, совети, размена на искуства...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Има во скопја мислам Андон го држи.

еве овде
ќе го побараш пиши му ќе ти кажи шо како

Член од
12 јули 2007
Мислења
140
Поени од реакции
6
Ај ако некој знае како да направам ефект во фотошоп(сонцето) како на сликата нека помага

Attachments

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Е па вака ќе отвориш PhotoShop ја отвараш фотката и одиш во Filter >> Render >> Lens Flare

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
ТУКА

Направив еден срање туториал. Ама мерак ми е. Под срање мислам на квалитетот со кој е направен. Како финта е многу добро.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
56
Поени од реакции
3
imam eden problem so brisenje na datumot od slikata..i mislam deka porano imama brisano so Background Eraser tool,ama sega nemozam taka...ke moze li nekoj da mi kaze nacin kako moze da go izbrisam...:pipi:

marija_mkd

Super Girl
Член од
31 мај 2007
Мислења
24
Поени од реакции
3
neznam kaj da go prasam ova pa resiv tuka zatoa sto gledam temava e za fotoaparati.
imam eden problem.imam aparat NIKON COOLPIX L4 i pred nekoe vreme mi bese necist ekranot i aj si rekov da go iscistam i izgleda posilno sum pritisnala i mi se napraj mala crna fleka na ekranot.
dali znae nekoj dali e toa seriozen problem i ako go odnesam aparatot na popravka kolku bi mi zele?

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Не е сериозен проблем, би ти зеле многу и ќе го расклопат апаратот и ќе утнат у склопување, ќе им остане вишок штравче. Немај гајле, шибај си така.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Значи ОВАА тема е за помош совети и размени на искуства БИЛО КАКВИ:wink:
Марија со дисплеј треба нежно, тоа го пишува и на упатството:wink:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Димитар за туторијалот мислев дека е лудила во позитивна смисла , несто едноставно и интересно :smir:

Член од
12 јули 2007
Мислења
140
Поени од реакции
6
Може некој да ми каже зошто служат тие Photoshop Actions, како се употребува.....

Г

Гоццццце

Гостин
Овака,
Имам самсунг С850 , стар 1 месец. Последнава недела почна да забегува. Во темница, кога фокусира (кога го држам копчето за сликање до пола) и кога се појавува тоа црвенкото ( знаете за што мислам ) , апаратот автоматски се исклучува. Батеријата е нова. До што може да биде?

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
До тоа што е САМСУНГ можеби:)...имаш гаранција однеси им го у сервис и отерај све кај што не треба

Г

Гоццццце

Гостин
Да не можеше нешто да напраам без да го носам у сервис ... али ок

Kajgana Shop

На врв Bottom