Ако се сработи како треба .... ризици нема ....Sephir,мене ме интересираше,ако нема некоја негативна страна освен губење гаранција,зашто тогаш самите производители не го прават тоа?
Ако стабилноста и се друго останува исто?
Затоа мислев дека мора да постои некој ризик.
И забораваш на тоа што кога работиш на компјутер се фокусираш повеќе на тоа што гледаш и иако махинално трепкаме, кога работиш на компјутер многу по ретко трепкаш и поради тоа се прошируваат и пукаат капиларитеКај модерните ЦРТ екрани нема некое посебо штетно зрачење.Ама сепак кај ЛЦД нема никакво зрачење.Најголем проблем за очите е што се навикнуваат на фокусната раздалечина на екранот.Затоа најдобро на 2 сати одмарај малку и то је то.
Мислам дека кај дечково можеш. http://idc.com.mk/ Јави му се или напиши му мејл.кај може да се чипува xbox 360 и колки ќеш е?
Експериментирај...6 можни комбинации се!Вака, имам слушалки на кои им се скинати жиците од микрофонот т.е од џекот на микрофончето, две жици се а се три конектори на џекот (тој на средината веројатно е еден ), има зелена и црвена жица, која каде иде?
Што може да биде проблемот што чат пат ми гасе компјутерот и после несака да се уклучи 5-6 саати. Вчера така ми се исклучи ( а ми се има случувано и пред тоа ) и никако не уклучува. Дане нешто брзо ми грее, или што ќе му биде.... кулерот дане е или му смета зошто куќиштето од двете страни ми е затворено во бирото, а позади ми е парното па нешто тоа да не е :nesum: ? Де поима неам до што може да биде така што ми гасе, ако знаете што би можела да биде причината дај кажете да превземам нешто:nesum: А и да замирисува на изгорено така кога се исклучува.
Ме зезаш?? Со ова ќе ја возиш Undercoverluge ke sklopuvam kompjuterce ovaa nedela odprilika vaka ke izgleda toa pa sakam malce komentari za ova gledam da izleze sto poeftino a da mozam da ja vozam NFS MW
kukiste MJR2 2200den od mebius
maticna GA-G31M-S2L 2800den mebius
ram kingston cl5 2gb
cooler ako nekoj znae da preporaca za dualcore 2xxx series
graficka 8600gt palit 2250den od anhoch
hard imam
procesoor ako ima nekoj za prodavanje odma neka pisi
isto i monitor baram CRT 17 obavezno crn
CRT baram zosto ke imam podobri rezultati od lcd
tastatura predlozete nekoja slim crna
fala na tie sto ke pisat :helou: