programaКако да проверам шо матична иам?
НеможеАко сум нешто фотопик бришете
Да прашам сега има ли шанса некако да се поврзе некако куќиште од пс со лаптопов то ест сакам лаптопов да го користам како монитор,
можна ли е таква работа?:salut:
:helou:
Епа здравје, фала друже на одговор.Неможе
Секогаш кога лаптопот го уклучувам на ,,штекерот’’ (тоа е штекерот кае што нон-стоп го уклучувам) светка струја...Чаре?![]()
Не е финтата одма сеир да се мава. Прочитај убаво. Само кај тој штекер лупа струја. Кога ке го уклучам на друго место не мава. Е ај сеа :helou:abe bog da cuva so se nema pa ne treba da ti svetka stom ima stuja ke svetka.,svasta
Финтата е зашто токму на ТОЈ штекер светка, а не да го уклучувам лаптопот во друг штекер. Ако незнаеш немора да пишуваш :smir:more covek ako e uklucen kom[juterot ke svetka ako ne e uklucen nema da svetka. i drugo stekot tie vnatre moze da ne se dovolno stegnati pa .........abe ajde dosta e nisto strasno uzivaj si stavaj si go da se polni na drug stek i gotovo
Имаш во драjверите опции за втор екран(ТВто)mi treba mala pomos pred nedela dena si smeniv pc.
novava graficka ima tv izlez i mi dadoa i edno kablece so eden zolt dzek e sega koga ja konektiram grafickata so tv neke da dade slika pomos any1
p.s grafickata e nVidia GeForce 9400GT.
А да си го поправиш тој штекер (разлокан е и има лабав спој) или го замениш со нов! Четири штрафа имаш да отштрафиш и повторно да ги заштрафиш.Финтата е зашто токму на ТОЈ штекер светка, а не да го уклучувам лаптопот во друг штекер. Ако незнаеш немора да пишуваш :smir: