- Член од
- 23 март 2011
- Мислења
- 304
- Поени од реакции
- 150
фала.. позз
Зошто i5 3470 е многу подобар процесор. Нема да има ботлнек, таман ќе биде...Дечки дали Intel i3 540 е добар за гејминг + HD6770? Ќе има Bottleneck или се усогласуваат? Успат гледам во анхоч цените некако се со голема разлика во споредба со AMD. Гледам AMD FX-8120 со 8 јадра е 9000 мкд. а Intel i5 3470 со 4 јадра е 11 000 мкд. Зошто?!
Тоа прашав во подфорумот за Софтвер, ова нема врска со Хардвер.Ми треба програма за средување видео песната која оди со видеото да мозам да додадам друга ели пак таа што оди со видеото да не се слуша да си ставам јас моја, и да не е многу сложена за работа. Во мови мејкер не ми го прима видеото да не ми ја предложува некој.
Ако ги има кај нас.Имам намера да купам дигитален фотоапарат што снима во full HD снимка може да се каже и дека ради камерата сакам да го купам е сега незнам што апарат да изберам а планирам да дадам околу 500 евра значи важно ми е видео снимката да е доволно добра за да можам да правам музички спотови и се тоа слично и исто ме интересира дали има голема разлика во квалитетот од една снимка на апарат до друга снимка full HD нормално ? и исто ми треба препорака за апарат до 35.000 денари максимум
Конфигурација и игри што ги играш?Момци ај здраво. едно прашање до стручни лица и сакам одговор. Додека играм имам мн големи проблеми, значи сецкање кочење на целиот компјутер, играм на најмала резолуција , бидејки ако ставам поголема резолуција почнуваат проблемите, моето прашање е дали резолуцијата зависи само од мониторот или и друго има влијание ? тенк ју !
Windows XP 2002Конфигурација и игри што ги играш?