- Член од
- 8 февруари 2012
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 3
знам дека е во BIOS негде , ама не знам тоцно каде... за тоа постирав да ми помогне некој.. ако знае каде да барам во BIOSPobaraj vo BIOS tamu se podesuvanjata na grafickite.
знам дека е во BIOS негде , ама не знам тоцно каде... за тоа постирав да ми помогне некој.. ако знае каде да барам во BIOSPobaraj vo BIOS tamu se podesuvanjata na grafickite.
Multi namena...igri, 3D, photoshop..... a za prodavnica ne e bitno .... bitno e najdobro za toj limitНамена на компјутерот?
Одредена продавница од каде што сакаш да купиш?
Оверклок?Multi namena...igri, 3D, photoshop..... a za prodavnica ne e bitno .... bitno e najdobro za toj limit
Some newer laptops use a chipset that can switch betweenДа прашам како да ја активирам графичката картичка Нвидиа 8500Гт , ја користи онборд графичката.. ми покажува дека графичка не е пронајдена, каде треба да барам во биосот да ја сменам ?
Прегледај го приврзокот 51734
Ne planiramОверклок?
Се снајдов во dеvice manager ,но сега неке да подигне дојде до welcome screen и ми се рестартира... и кога пофторно се уклучува ми покажува да стартува windows normally или нешто да се поправа што го пишува дека е препорачливо..Strelec - Во неговиот претходен пост Nupser напомена дека има GeForce 8500 GT графичка картичка. Не постои мобилна верзија ( за користење во лаптопи ) од таа картичка - значи се работи за десктоп компјутер.
Nupser - Дај слика од device manager за да бидеме сигурни дека картичката не е детектирана ( можно е да е ставена пример на disable ).
Не фала.. ама се работи за дескоп компјутер..Some newer laptops use a chipset that can switch between
onboard and dedicated graphics depending on the demand
on the video system.
This helps lower electricity usage and increases the amount
of time the battery will last when doing normal desktop functions.
If you are just doing things like surfing the internet or playing
music and so on,it will use the onboard video.
If you play 3D games or use any other 3d applications
it will switch out to the dedicated video card.
It shouldn't cause you any problems.
ДА ти преведеме ако треба ?
Samo CPU, MB, GPU i RAM mi treba