TrialВчера инсталирав WINDOWS 7 Ultimate и незнам дали ми е кракуван или е триал верзија едноставно нигде не пишува кој знае нека пише како да проверам еве и слика
Прегледај го приврзокот 51721
Не,нема ништо тоа е цела сликаMaлку подолу од тоа што го даваш на сликата сигурен си дека нема нешто слично на ова?
Прегледај го приврзокот 51722
А каде да се осигурам дека е триал верзија ? каде да видам каде пишува ?Trial
немаш geniuine ко на долната слика.Не,нема ништо тоа е цела слика
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 15:09 ---
А каде да се осигурам дека е триал верзија ? каде да видам каде пишува ?
Намена на компјутерот?Ako moze eden sovet.... planiram da napravam "mali" promeni vo vnatresnosta na moeto kukiste... i planiram da potrosam do 60000 den za CPU, GPU, MB i RAM [:
8500 = 1000/1200 зависи кој модел.Колку е nVidia G-Force 8500, 512ka и хард диск 250гига?
Има, во Невада, цена не прашувајИма ли негде по скопје да се најде на лагер монитор NEC?
Вчера инсталирав WINDOWS 7 Ultimate и незнам дали ми е кракуван или е триал верзија едноставно нигде не пишува кој знае нека пише како да проверам еве и слика
Прегледај го приврзокот 51721
Нема врска, мислам дека имаш инсталирано верзија што автоматски имплементира RemoveWAT, т.е. ги брише сите фајлови поврзани со активација/genuine сра*а. Еве и кај мене е така:Trial
Pobaraj vo BIOS tamu se podesuvanjata na grafickite.Да прашам како да ја активирам графичката картичка Нвидиа 8500Гт , ја користи онборд графичката.. ми покажува дека графичка не е пронајдена, каде треба да барам во биосот да ја сменам ?
Прегледај го приврзокот 51734