Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
имам појачало кое сакам да го поврзам на компјутер преку AUX, на него има опција AUX, но излезите на него се од постарите со 5-пински конектори, најдов адаптерче за да го поврзам појачалото со обичен AUX кабел со 3.5 мм џекче за да може да го приклучам на компјутер, го поврзав како што треба но не добивам никаков звук преку компјутер, а на тјунер си работи одлично појачалото... што може да биде проблемот ?

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Де бе секаде го има... Во било која продавница за такви намени. Дури мислам дека и на пазар можеш да најдеш.
epa go nema bas sekade, ima 3.5mm vo toa pogolemoto 5mm izgleda, ama 2.5 female jack i da izleguva kako 3.5mm nema nikade. Duri i na pazar bev i tie kazaa tesko se naogalo takvo, ako znaes nekade poprecizno kazi... xD

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
epa go nema bas sekade, ima 3.5mm vo toa pogolemoto 5mm izgleda, ama 2.5 female jack i da izleguva kako 3.5mm nema nikade. Duri i na pazar bev i tie kazaa tesko se naogalo takvo, ako znaes nekade poprecizno kazi... xD
Скини го тој 2,5 мм и залеми го на 3,5 мм, секако ако имаш малку искуство со ова. 3,5 мм џековите се 10-20 ден.

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Скини го тој 2,5 мм и залеми го на 3,5 мм, секако ако имаш малку искуство со ова. 3,5 мм џековите се 10-20 ден.
abe imam takvo jackce ama neskam da gi secam slusalkite nokia ;) pa mislev da si najdam takvo za 50 den i da ne se zamaram, ako ne najdam do nedela pa taa opcija ke stapi na sila :)

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
дали можам да ставам појака графичка имам матична плоча ASUS P5PL2-E

оваа во моментов што ја имам не подржува shadrer 3 т.е Diretx10 игри... поздрав

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
Други мислења? дали би ги поддржала најновиве графички таа матична? гледам го има 1x PCI Express x16 портот за нив

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Незнам дали е соодветно, али иам фрка па помагајте, iPod от според iTunes покажува дека е корумпиран, пробав со реинсталација на iTunes-нишо, неможам да го форматирам дискот на ајподот, наместив у disk mode-нишо, а кога ќе го приклучам у пц, прво ми покажува дека сум приклучил iPod, но после кога се активира iTunes се префрла во removable disk и iTunes кажува дека е corrupted. Го имал некој др. овој проблем?

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Ми треба некоја програма да го истестирам хардот. Ај некој да ми препорача накоја

Член од
1 август 2007
Мислења
89
Поени од реакции
5
Лап-топот брзо ми загрева па планирам да купам лежиште со кулери . Дајте совет кој да го земам (до кај 1000 денари) , станува збор за 15инчен лап-топ.

Kajgana Shop

На врв Bottom