G
GucciMane
Гостин
Да се смени напојување.Вентилаторот на напојувањето мн бучи... не кај мене,кај другар/
Го извадивме,подмачкавме,издувавме... и пак исто
друго што да се прај?
Да се смени напојување.Вентилаторот на напојувањето мн бучи... не кај мене,кај другар/
Го извадивме,подмачкавме,издувавме... и пак исто
друго што да се прај?
не би требаломожно е да ми изгори матичната од гром, при исклучен компјутер, но поврзан со мрежен кабел до рутер...иначе рутерот сигурно прегорел, пријавив дефект па чекам момците од т-хоум да дојдат да го сменат :/ сеа и без нет и без пц
фала однапред
можно е да ми изгори матичната од гром, при исклучен компјутер, но поврзан со мрежен кабел до рутер...иначе рутерот сигурно прегорел, пријавив дефект па чекам момците од т-хоум да дојдат да го сменат :/ сеа и без нет и без пц
фала однапред
не би требало
можно е да ми изгори матичната од гром, при исклучен компјутер, но поврзан со мрежен кабел до рутер...иначе рутерот сигурно прегорел, пријавив дефект па чекам момците од т-хоум да дојдат да го сменат :/ сеа и без нет и без пц
фала однапред
А ако не го ставиш у скут не се гаси демек?Здраво
Имам проблен со лаптопот. Се си беше супер се до денес, го палам го кревам да го ставам во скут и одма се изгаси, пробав пак истото се случи. Да не знае некој до што може да е проблемот.
Однапред благодарам
Бољи ти е да земеш i5-2500K,и некоја 1155 плоча.А ако не го ставиш у скут не се гаси демек?
Ај сега вака, склопив конфигурација, дали да ја земам се мислам.. Што би промениле овдека?
Процесор: Intel Core i7-950 3.06GHz, Quad-core 3.06Ghz, 8MB Cache, 64bit, DDR3-1066MHz, Socket 1366, Box
Матична: Gigabyte GA-EX58-UD3R - motherboard - ATX - iX58 - LGA1366 Socket
Рам: 4гб.
Графичка: geforce gts 450
Хард и напојување, ќе смислам после.. Ова до сега, без рамот, значи ме интересира само за Матичната и процесорот конкретно, за 23 000 дали е ок?
Дечко ај објасни ЗАШТО ќе зимаш и7 за толку слаба графичка? и7 се зима ако правиш SLI или т.н поектстремно играње.Земи си и5-ка не лупај пари за џабе,башка и за матична.Една х58 кошта над 12-13 иљади.А ако не го ставиш у скут не се гаси демек?
Ај сега вака, склопив конфигурација, дали да ја земам се мислам.. Што би промениле овдека?
Процесор: Intel Core i7-950 3.06GHz, Quad-core 3.06Ghz, 8MB Cache, 64bit, DDR3-1066MHz, Socket 1366, Box
Матична: Gigabyte GA-EX58-UD3R - motherboard - ATX - iX58 - LGA1366 Socket
Рам: 4гб.
Графичка: geforce gts 450
Хард и напојување, ќе смислам после.. Ова до сега, без рамот, значи ме интересира само за Матичната и процесорот конкретно, за 23 000 дали е ок?
Факт е дека е непотребен и7 за таа графичка, ама можеби дечкото не е гејмер, бенефитот од брз процесор е во секоја свера (генерално побрз систем) не само гејминг, може и за работа да му служи нели. Иначе да, 1155 конфигурација е подобар избор, тука се согласувам, поготово од поглед на оверклокувањеДечко ај објасни ЗАШТО ќе зимаш и7 за толку слаба графичка? и7 се зима ако правиш SLI или т.н поектстремно играње.Земи си и5-ка не лупај пари за џабе,башка и за матична.Една х58 кошта над 12-13 иљади.
Има ли лаптопот 5.1 сараунд звучна?Дали можам на лап топ да поврзам 5.1 сараунд? На лап топот имам 2 влеза,а 3 кабли се од сараундот.?
ќе да нема.Има ли лаптопот 5.1 сараунд звучна?