^ Ghost Rider ^
Biker Boy
- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 372
- Поени од реакции
- 8
каков е тој пад со кулери ?Ако се ова idle температури тогаш се високи, земи си некој пад со кулери за на лаптоп.
каков е тој пад со кулери ?Ако се ова idle температури тогаш се високи, земи си некој пад со кулери за на лаптоп.
Ваков е тој пад со кулери,но барај некој од cooler master.каков е тој пад со кулери ?
Проблемот во почетокот беше што не знаев што е исправно, да ја празнам па да ја полнам или да ми стои во струја додека работам на него.Баш чувањето во струја го скратува животниот век на батеријата.
Треба редовно да ја празниш до крај (додека не ти светне да побара да го вклучиш компјутерот во струја) и да ја оставиш да се наполни целосно.
Ако го користиш цело време вклучен во струја, треба да ја извадиш батеријата (ако и онака не го вадиш кабелот) и на секои месец-два да ја ставиш батеријата да се испразни/наполни.
Земи си нова батерија и внимавај како ја користиш и внимавај на циклусот, за оваа нема врска што е само година дена, кога не се запазува циклусот на празнење/полнење се скратува траењето на батеријата и добро е и што ти држи 40 минути, знае да падне и до неколку минути да држи само.
Бате ја згреше темата.Ова е подфорум Хардвер,оди во Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови...)zdr sakam da prasam zasto nekad saka preku torrent da mi siminja nekad ne?
Јас, што те интересира? и од кој Dual на кој Quad?ima li nekoj ovde sto menjal cpu od dual na quad da kaze subjektivvno mislenje
кулерот ми бил расипан колку пари е кулер за лап топ знае ли некој мењал ли ?еве го симнувам програмот ке проверам па ке пишам што сум направил. Edit -![]()
pa momentalno imam e5400 na 3.9 vredi li da se smeni so q8300 inaku sum obicen korisnik (casual gamer) uste malku ke poskapat verojatno pa ako moze da ja koristam uste 2 god platformata sto ja imamЈас, што те интересира? и од кој Dual на кој Quad?
јас би ти предложил да го видеш ASUS K50I, го имам овој лап топ и сум препрезадоволен, за разлика од 90% од другите лаптопи загрева дупло помалку, цената моментално мислам едка е 32000 до 33000 ден. во АМЦСакам да земам нов Лап Топ , па ако може некој совет да дадете од каде да земам , што марка и т.н( цена 600-700 Е ) ..