Sephiroth
One-winged angel
- Член од
- 28 април 2006
- Мислења
- 4.034
- Поени од реакции
- 130
Да, може да се расипе. А можеш и ти да настинеш.да прашам дали може да се расипе лап топот што го шетам од ладно на топло и обратно ?
Да, може да се расипе. А можеш и ти да настинеш.да прашам дали може да се расипе лап топот што го шетам од ладно на топло и обратно ?
Па вирус не верувам дека е имам Kaspersky и нема ништо најдено, пред тоа како и секогаш facebook и некои македонски страни отварав и го исклучив најнормално. Немам ништо инсталирано од пред 3 дена. Ми се случувало да се рестартира ама обично со blue screen, а сега немаше такво и најчудно е тоа што на момент се исклучи па се уклучи.Многу работи, можно е и вирус да е а може и многу други работи, дај малце повеќе детали. Што правеше пред тоа, дали инсталираше некој софтвер/програм или посетуваше некои чудни страни, дали ова е првпат да се случи?
Можно е и да има проблем со температурите.Компјутеров ми се мрдна ... го пуштам и доаѓа до welcome screen (windows 7) и таман desktop да се појави се рестартираше и го оставив пак да се уклучи и пак исто. После го исклучив го остаив една минута и пак уште на почеток еднаш се рестартираше, па после кога стигна до desktop се изгаси и сам се пушти по неколку секунди. И еве го сега си се пушти ко ништо да не било. Што може да е?
Можно е да му е ладно?Можно е и да има проблем со температурите.
Не се секирај, ладното надвор ќе му годи Вака температурата на процесорот е нормална.Температурата сега
Апдејтите + активен антивирус се единственото нешто што те штити од вируси. Пробај смени си го антивирусот, бапни NoD32, Avast, Bitdefender или нешто слично.Го скенирав компјутеров со Malwarebytes и најде 5 вирусчиња, ама тие ги имам одамна не верувам да е проблемот во нив, затоа што кога ги избришав во Log пишуваше Memory Processes Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Registry Keys Infected: 0
Registry Values Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Folders Infected: 0
Files Infected: 5.
Пред некој ден пишав и во темата Windows 7 дека после updates компјутеров одвај се пушти и одвај работеше па после рестарт се си беше ок. Е брат ми денес ми кажа дека и вчера се инсталирале некои updates па се случи тоа што кажав вчера. Дали да ги исклучам апдејтиве зашто очигледно е до нив?
Да не ти прегрева процесорот или графичката?Имам проблем со мојов пц.
Кога укл некоја игра, или кога го уклучам аерото, ми замрзнува екранот и мора да правам рестарт.
Дали некој знае што може да е проблемот?
Го мењав напојувањето, ама изгледа неќе да е до тоа.
Некој?