Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
ќе може некој директен линк по приватна да ми прати ? ве молам ...

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Постои продавница у ск што продава DVI to VGA adapter ? Све ми викаат со графичката иде и сакаат од 600 денара кабел да им купам...
Нема сега графичка која во својот пакет не содржи вакво адаптерче. Ако си ја купил, а го немало адаптерчето, барај им го на луѓето од кај што си ја купил. Понекогаш знаат да ги извадат, па да ги продаваат накнадно за поголема заработка.

ќе може некој директен линк по приватна да ми прати ? ве молам ...
Секако, сакате на сребрен или златен послужавник да ви го сервирам линкот господине?

www.google.com --> Realtek Downloads

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Е значи ти многу духовит си бил, побарав само помош ..ако неможам овде да ја добијам ..ок ..
ептен вицкасти имало ...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Нема сега графичка која во својот пакет не содржи вакво адаптерче. Ако си ја купил, а го немало адаптерчето, барај им го на луѓето од кај што си ја купил. Понекогаш знаат да ги извадат, па да ги продаваат накнадно за поголема заработка.
Абе го имав, али го носев на чистење компјутерот и забораив да го извадам. Па они забораиле да го стаат и не ми се чекаше до понеделник...

Како и да е, фала за помошта.

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Види вака, ко ќе му напрам дабл клик ова ми го вика The compresses (zipped) Folder is invalid or corrupted, ок тоа ..
памтам втор пат барам драјвери -.- и ти првиот пак ми прати линк по приватна ..беше cmi973x ..овај драјвер де ..само од друга страна ..Driver Guide мислам ..се регистрирав ..симнав ..и пак ништо -.- се по старо ..
па ..фала ви многу :) ќе го мачам сега вујко ми да иди -.- програмер е .. тој ми го направи минатиот пат ...
поздрав! и уште еднаш ,фала !

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
А да не ти е изгорена звучната??? земи си нова, не се скапи..
е ај ако го направи вујко ти Запамти ( или запиши си ) па пиши ни тука како го направил.. ( освен ако не е тајна :vozbud: ). Ептен ме интересира..

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Имам проблем со лап топот , поточно со батеријата. Батеријата ми е на 2% , кога ќе го стаам полначот батеријата не ни се полни не ни се празни. Што е чарето ? Ми се случувало ова и порано ,но некако сум го поправил.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Сакам да го земам овој лап топ па ако може некој да ми каже вреди ли за парите, ако има нешто подобро за тие пари, нешто така :smir: :)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Сакам да го земам овој лап топ па ако може некој да ми каже вреди ли за парите, ако има нешто подобро за тие пари, нешто така :smir: :)
Стар процесор и шкарт графичка. Барај друг.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Nein, не ми праат ќеф. Барај некој со процесор i3 или i5 во комбинација со AMD HD5xxx или Nvidia 3xx графичка.
Па јас сакам HP а колку што гледам на странава HP со таква комбинација нема :/ Извини што те мачам :smir:

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
има HP со i3.. денес имав прилика да работам на него.. тражи hp ProBook. ке се потрудам да го најдам.. please wait...

најсличен е на овој

Kajgana Shop

На врв Bottom