Mikiyo San
-.-
- Член од
- 27 март 2009
- Мислења
- 1.051
- Поени од реакции
- 112
ќе може некој директен линк по приватна да ми прати ? ве молам ...
Нема сега графичка која во својот пакет не содржи вакво адаптерче. Ако си ја купил, а го немало адаптерчето, барај им го на луѓето од кај што си ја купил. Понекогаш знаат да ги извадат, па да ги продаваат накнадно за поголема заработка.Постои продавница у ск што продава DVI to VGA adapter ? Све ми викаат со графичката иде и сакаат од 600 денара кабел да им купам...
Секако, сакате на сребрен или златен послужавник да ви го сервирам линкот господине?ќе може некој директен линк по приватна да ми прати ? ве молам ...
Абе го имав, али го носев на чистење компјутерот и забораив да го извадам. Па они забораиле да го стаат и не ми се чекаше до понеделник...Нема сега графичка која во својот пакет не содржи вакво адаптерче. Ако си ја купил, а го немало адаптерчето, барај им го на луѓето од кај што си ја купил. Понекогаш знаат да ги извадат, па да ги продаваат накнадно за поголема заработка.
Nein, не ми праат ќеф. Барај некој со процесор i3 или i5 во комбинација со AMD HD5xxx или Nvidia 3xx графичка.
Па јас сакам HP а колку што гледам на странава HP со таква комбинација нема :/ Извини што те мачам :smir:Nein, не ми праат ќеф. Барај некој со процесор i3 или i5 во комбинација со AMD HD5xxx или Nvidia 3xx графичка.