Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
ќе може некој директен линк по приватна да ми прати ? ве молам ...

Постои продавница у ск што продава DVI to VGA adapter ? Све ми викаат со графичката иде и сакаат од 600 денара кабел да им купам...

Нема сега графичка која во својот пакет не содржи вакво адаптерче. Ако си ја купил, а го немало адаптерчето, барај им го на луѓето од кај што си ја купил. Понекогаш знаат да ги извадат, па да ги продаваат накнадно за поголема заработка.

ќе може некој директен линк по приватна да ми прати ? ве молам ...

Секако, сакате на сребрен или златен послужавник да ви го сервирам линкот господине?

www.google.com --> Realtek Downloads

Е значи ти многу духовит си бил, побарав само помош ..ако неможам овде да ја добијам ..ок ..
ептен вицкасти имало ...

Нема сега графичка која во својот пакет не содржи вакво адаптерче. Ако си ја купил, а го немало адаптерчето, барај им го на луѓето од кај што си ја купил. Понекогаш знаат да ги извадат, па да ги продаваат накнадно за поголема заработка.

Абе го имав, али го носев на чистење компјутерот и забораив да го извадам. Па они забораиле да го стаат и не ми се чекаше до понеделник...

Како и да е, фала за помошта.

Види вака, ко ќе му напрам дабл клик ова ми го вика The compresses (zipped) Folder is invalid or corrupted, ок тоа ..
памтам втор пат барам драјвери -.- и ти првиот пак ми прати линк по приватна ..беше cmi973x ..овај драјвер де ..само од друга страна ..Driver Guide мислам ..се регистрирав ..симнав ..и пак ништо -.- се по старо ..
па ..фала ви многу :) ќе го мачам сега вујко ми да иди -.- програмер е .. тој ми го направи минатиот пат ...
поздрав! и уште еднаш ,фала !

А да не ти е изгорена звучната??? земи си нова, не се скапи..
е ај ако го направи вујко ти Запамти ( или запиши си ) па пиши ни тука како го направил.. ( освен ако не е тајна :vozbud: ). Ептен ме интересира..

Имам проблем со лап топот , поточно со батеријата. Батеријата ми е на 2% , кога ќе го стаам полначот батеријата не ни се полни не ни се празни. Што е чарето ? Ми се случувало ова и порано ,но некако сум го поправил.

Сакам да го земам овој лап топ па ако може некој да ми каже вреди ли за парите, ако има нешто подобро за тие пари, нешто така :smir: :)

Сакам да го земам овој лап топ па ако може некој да ми каже вреди ли за парите, ако има нешто подобро за тие пари, нешто така :smir: :)

Стар процесор и шкарт графичка. Барај друг.

Nein, не ми праат ќеф. Барај некој со процесор i3 или i5 во комбинација со AMD HD5xxx или Nvidia 3xx графичка.

Па јас сакам HP а колку што гледам на странава HP со таква комбинација нема :/ Извини што те мачам :smir:

има HP со i3.. денес имав прилика да работам на него.. тражи hp ProBook. ке се потрудам да го најдам.. please wait...

најсличен е на овој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom