Помош, проблеми, прашања, совети...

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
ne mi e od makedonija. skoro godina i nekolku meseci od koga go zemav
Производител и модел?

здраво дечки ми треба мала помош од вас имам инсталирано принтер hp psc 1410 поврзано ми е со компјутерот се ее ок но коа принтам проект ми дава да го зачувам го зачувувам и не сака да се принта дали знае некој што е проблемот?????
Селектирај го принтерот кога ке принташ затоа што има опции како Print to File, Print to PDF и така натаму.......

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Излегва малце поке од 550 али е тука негде ...

Јас лично би рекол Феном 955 со ати 5750 на Асус 785 Ево или Asrock 790GX плоча и се останато е исто само шо 650 CM напојување ке треба .
Ја идам на дилерски по дифолт, у право си повеќе испаѓа иначе.

Исто и за Феном, т.е АМД платформа за мидрејнџ конфигурација е можеби подобар избор ако не клока. Но доколку колка тогаш многу се губи со Феном за разлика од и5. Затоа по инерција кажувам дилерски цени и Интел процесор (како ја да би зимал)

С

Спенсер

Гостин
здраво дечки ми треба мала помош од вас имам инсталирано принтер hp psc 1410 поврзано ми е со компјутерот се ее ок но коа принтам проект ми дава да го зачувам го зачувувам и не сака да се принта дали знае некој што е проблемот?????
иди старт-контрол панелс-принтерс анд факсес, и ке ти искочат повеќе принтерчиња мали... десен клик на твојот што е и сет ас дифолт... зашо има и други мајкрософт документ,врајтер бла бла..

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Ке може некој да ми ги најде ворд и ексел 2003 год ?Фала однапред.:smir:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ке може некој да ми ги најде ворд и ексел 2003 год ?Фала однапред.:smir:
Јас го имам цел пакет мајкрософт 2003 и ворд и ексел дека сеуште тој го користам :D.САмо 500:helou:мб е.

Член од
17 март 2010
Мислења
64
Поени од реакции
0
Ставив камера на компјутерот и сеа неможам да најдам како да ја пробам дали е се ОК?

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Искрено се надевам дека претходните постови не ти помогнаа, зошто за да грешиш во избор на принтер треба да си ептен тапа :)
Провери во својства на принтерот во прозорчето за избор на порти на која порта е сетиран. Можно е без разлика на која порта е вистински поврзан таму да е сетрирано да печати во фајл или на друг уред ... одбери ја точната порта.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Купив ваква плоча и сите кулери шо ги имав ми останаја неупотребливи дека немат каде да ги приклучам.НЕшто чаре како да ги приклучам на плоча,дали можит на некое место во плочата.Ево Слика.
http://megastore.wprost.pl/karty/pliki/zdjecia/1C/PR-3010204F1.jpg

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Купив ваква плоча и сите кулери шо ги имав ми останаја неупотребливи дека немат каде да ги приклучам.НЕшто чаре како да ги приклучам на плоча,дали можит на некое место во плочата.Ево Слика.
http://megastore.wprost.pl/karty/pliki/zdjecia/1C/PR-3010204F1.jpg
Имаш горе (на сликава) над процесорот едно бело, башка ти пишува на него CPU_FAN. Со 4 пинови е тоа, тебе кулерот ако ти е со 3, пак ќе работи. А за другите, некој што се разбира во електроника нека ти ги направи со ваков влез:

Kajgana Shop

На врв Bottom