Помош, проблеми, прашања, совети...

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Па пиши како си го средил проблемот, може на некој исто ќе се деси...
Го сменив торент клиентот, сеа симињан со Bittorent наместо Utorrent, а што беше проблемот незнам.

C

cige

Гостин
USB-stick-от не ми го отвара. Арно си работеше и сега оддеднаш почна да не го чита компјутерот, пробав и на друг компјутер и исто и таму никако не реагираше :toe:

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Па може да откинал конци, иначе го наоѓа воошто или само не ти се отвара фолдерот??

Член од
17 февруари 2010
Мислења
31
Поени од реакции
11
Сакам да купам десктоп компјутер со Intel i7-860 процесор на MSI P55 матична и графичка картица MSI nVidia GTS250, дали напојување од 450W ќе биде доволно?

Член од
7 март 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Imam problem so (blue scree), mi se pojavuva na sekoj 2-3 sati i mi go isklucuva kompjuterot dali nekoj moze da mi kaze poradi koj pricini se pojavuva toa, dali se hardverski ili sofrverski??

blagodaram od napred

Член од
17 февруари 2010
Мислења
31
Поени од реакции
11
Ако имаш инсталирано Windows 7 а ја немаш активирано го рестартира
компјутерот на секои 2 саати

TinyGiant

што сакам
Член од
9 април 2008
Мислења
236
Поени од реакции
3
дали може некој да ми препорача програма за архивирање на фотографии. ми треба некој каде што би имало мал "thumbnail", место за внесување на основните податоци за истата... го пробав "photo collector" ама не е баш стабилен. зошто кога го правам вчитувањето на ЦД-то со фотките, паѓа. прашувам за да не мора да прелистувам цд по цд за да најдам одредена фотка.

Благодарам однапред :smir:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Сакам да купам десктоп компјутер со Intel i7-860 процесор на MSI P55 матична и графичка картица MSI nVidia GTS250, дали напојување од 450W ќе биде доволно?
450W ако е real power стварно квалитетно напајање, ке биде таман/кнап. Ти треба малце луфта, земи 500-550W. Не ни помислувај на напајање поевтино од 50-60 евра.

дали може некој да ми препорача програма за архивирање на фотографии. ми треба некој каде што би имало мал "thumbnail", место за внесување на основните податоци за истата... го пробав "photo collector" ама не е баш стабилен. зошто кога го правам вчитувањето на ЦД-то со фотките, паѓа. прашувам за да не мора да прелистувам цд по цд за да најдам одредена фотка.

Благодарам однапред :smir:
Google Picasa

Член од
16 февруари 2007
Мислења
42
Поени од реакции
1
:/ Имам Матична M2N-MX SE Plus , и супер си работи на 1 Gb DDR2 RAM . Арно ама кога ке му стам на другиот слот уште 1 Gb не ми се крева ни BIOS ни нишо... пробав на сите начини .. дури избришав и CMOS.. аали никако не сака да крене .. а рамовите се исправни.. Некој со исти проблем.. па го решил... :/ плс хелп!! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom