-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Провери firewall да не ти го блокира utorrent.
Ја оправивме работата со Корунот, сепак фалаПровери firewall да не ти го блокира utorrent.
Па пиши како си го средил проблемот, може на некој исто ќе се деси...Ја оправивме работата со Корунот, сепак фала
Го сменив торент клиентот, сеа симињан со Bittorent наместо Utorrent, а што беше проблемот незнам.Па пиши како си го средил проблемот, може на некој исто ќе се деси...
Воопшто не го наоѓа ни како new hardwear :jaj:Па може да откинал конци, иначе го наоѓа воошто или само не ти се отвара фолдерот??
Пробај со ubuntu live cd, направи mount, извади ги податоците и купи си ново usb.Воопшто не го наоѓа ни како new hardwear :jaj:
450W ако е real power стварно квалитетно напајање, ке биде таман/кнап. Ти треба малце луфта, земи 500-550W. Не ни помислувај на напајање поевтино од 50-60 евра.Сакам да купам десктоп компјутер со Intel i7-860 процесор на MSI P55 матична и графичка картица MSI nVidia GTS250, дали напојување од 450W ќе биде доволно?
Google Picasaдали може некој да ми препорача програма за архивирање на фотографии. ми треба некој каде што би имало мал "thumbnail", место за внесување на основните податоци за истата... го пробав "photo collector" ама не е баш стабилен. зошто кога го правам вчитувањето на ЦД-то со фотките, паѓа. прашувам за да не мора да прелистувам цд по цд за да најдам одредена фотка.
Благодарам однапред :smir: